Γολγοθά συνέχεια...

Ο Πανσερραϊκός με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει θα προσπαθήσει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Η εντός έδρας ισοπαλία της Τετάρτης (16/05) απέναντι στην Παναχαϊκή έβαλε την ταφόπλακα της επιστροφής του Πανσερραϊκού στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, με το ψυχολογικό βάρος να είναι μεγάλο και το κλίμα βαρύ καλούνται να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (20/05, 17:00 ΕΡΤ3) απέναντι στον Άρη.

Άπαντες στην ομάδα των Σερρών περιμένουν πώς και πώς να ολοκληρωθεί το φετινό μαρτύριο και με όσες δυνάμεις έχουν απομείνει στον προπονητή, Πέτρο Στοΐλα και τους ποδοσφαιριστές θα μεταβούν αυθημερόν στη Θεσσαλονίκη. Οδηγός οι τελευταίες εμφανίσεις απέναντι στα Τρίκαλα, τον Εργοτέλη και την Παναχαϊκή. Όσο για την αποστολή; Αυτή σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Παπουτσογιαννόπουλος και ο Ρούσσος που αποτελεί παρελθόν. Αντίθετα, διαθέσιμος θα είναι εκ νέου ο Κάκκο. Η αποστολή: Πολίτης, Άντμαν, Πορής, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Μακούσης, Στέβιτς, Γουάλεϊ, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Γιαξής, Κρητικός, Πέτρου, Ενομό, Δούμτσιος, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Πόζογλου, Κάκκο.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 21:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep