Με 19άδα και ψυχή

Ο Πανσερραϊκός καλείται να κάνει μία ακόμα υπέρβαση, αυτή τη φορά κόντρα στην Παναχαϊκή.

Έβαλαν το κεφάλι κάτω, αποδέχτηκαν τις υπάρχουσες συνθήκες και αποφάσισαν να τερματίσουν με ψηλά το κεφάλι. Οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού και ο τεχνικός, Πέτρος Στοΐλας δεν έχουν κερδίσει μόνο τη συμπάθεια όλων με το πείσμα τους εν μέσω της διοικητικής ανυπαρξίας, όμως δείχνουν και ανταγωνιστικοί. Το ταξίδι στο Ηράκλειο ήταν... Οδύσσεια, αλλά η 14άδα επέστρεψε με την ηθική ικανοποίηση ενός σπουδαίου διπλού σε βάρος του Εργοτέλη.

Την Τετάρτη (16/05, 17:00) τα «λιοντάρια» έχουν μπροστά τους την πρόκληση που λέγεται Παναχαϊκή. Χρήματα δεν περιμένουν από την ΠΑΕ, αλλά ελπίζουν στη συμπαράσταση των οπαδών και σε ένα χειροκρότημα για την πορεία που έχουν διαγράψει από τη στιγμή που βρέθηκαν στο χείλος του γκρεμού. Μαθηματικά, άλλωστε, υπάρχουν πιθανότητες, αλλά και να μην υπήρχαν οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δείξει ότι θα τα έδιναν όλα.

Σε σχέση με την αποστολή του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Πέτρος Στοΐλας θα έχει στη διάθεσή του επιπλέον πέντε ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News στη 19άδα συμπεριλήφθηκαν οι Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Ρούσσος, Πόζογλου και ο Πορής. Ο Παπουτσογιαννόπουλος είναι τραυματίας και ο Κάκκο στρατευμένος. ενώ ο Άντμαν ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, γι' αυτό στην αποστολή μπήκαν τρεις τερματοφύλακες.

Η αποστολή: Πολίτης, Άντμαν, Πορής, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Μακούσης, Στέβιτς, Γουάλεϊ, Αναστασόπουλος, Ναζίμ, Γιαξής, Κρητικός, Πέτρου, Ενομό, Δούμτσιος, Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Ρούσσος, Πόζογλου.

Last modified onΣάββατο, 19 Μάιος 2018 17:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep