«Ο Στοΐλας μας κρατά...»

Έκκληση για βοήθεια απηύθυνε ο αμυντικός του Πανσερραϊκού, Τιμόθεος Τσελεπίδης.

Την εικόνα ενός οπαδού του Πανσερραϊκού να κλαίει στα Τρίκαλα περιέγραψε ο Τιμόθεος Τσελεπίδης μετά το τέλος του αγώνα με την Καλλιθέα. Ο αμυντικός των «λιονταριών» εξήγησε τι κρατά τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ενωμένα και στάθηκε στην παρουσία του Πέτρου Στοΐλα, χωρίς τον οποίο ο Πανσερραϊκός δεν θα κατέβαινε ούτε στα παιχνίδια... «Περιμένουμε βοήθεια», είπε, αλλά είναι αβέβαιο ποιος από τη διοίκηση τον άκουσε...

Αναλυτικά ο Τσελεπίδης είπε:

«Μπορεί να μην βγάλαμε πράγματα όπως στα Τρίκαλα, αλλά δώσαμε το 100% κυρίως ψυχολογικά και σωματικά. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Κρίμα που δεν πήραμε το τρίποντο, το αξίζαμε, γιατί ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά, γιατί το αγωνιστικό δεν είναι το κύριο. Η ομάδα έχει πάρα πολλά προβλήματα, ξέρουμε όλοι σε ποια ομάδα παίζουμε και τι έμβλημα φοράμε στο στήθος και γι' αυτό έχουμε μείνει. Λίγοι φύγανε. Τα παιδιά είχαν σοβαρά προβλήματα και τους σεβόμαστε όλους. Δεν ξέρω την επόμενη ημέρα, από όσα λέμε με τα παιδιά θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Έχουμε την Τετάρτη προπόνηση. Χρειαζόμαστε παραπάνω βοήθεια.

Έχει γίνει μία μεγάλη προσπάθεια από τον ερασιτέχνη και τον ευχαριστούμε, όπως και τον κόσμο που έρχεται εδώ και μας χειροκροτά. Μου έχει μείνει μία στιγμή στα Τρίκαλα, όταν πήγαμε στο φινάλε στο πέταλο με τους λιγοστούς φιλάθλους μας, είδα έναν να κλαίει. Αυτός είναι ο Πανσερραϊκός είπα και γι' αυτό είμαστε ακόμη εδώ. Δεν γνωρίζω αν θα βγει κάποια ανακοίνωση, δεν έχουμε πει κάτι. Μέχρι την Τετάρτη είμαστε με τα τηλέφωνα στο χέρι. Είμαστε μόνοι μας και περιμένουμε κάποια βοήθεια.

Αυτή την ομάδα την κρατάει ο Πέτρος Στοΐλας. Δεν τον βλέπω μόνο σαν προπονητή, αλλά και σαν φίλο. Είναι νεαρός, αλλά έχει και την εμπειρία και με κάποια λόγια που μας είπε, έκανε όλα τα παιδιά να σκεφτούν πού παίζουν και ποιο είναι το συμφέρον τους και γι' αυτό είμαστε εδώ. Στα Τρίκαλα πήγαμε 12 άτομα και με την Καλλιθέα ήμασταν 18 χάρη σε αυτόν.

Δεν ξέρω αν θα μείνουμε όλοι μέχρι το τέλος, δεν ξέρω πώς σκέφτεται ο καθένας, αλλά θα βγει μία κοινή απόφαση, δεν θα κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Ομάδα ξεκινήσαμε και ομάδα θα τελειώσουμε. Πολλά παιδιά έχουν προβλήματα επιβίωσης, είναι αρκετούς μήνες απλήρωτοι, αλλά όλες οι ομάδες έτσι είναι. Ένας που είναι και από μακριά έχει, σίγουρα, περισσότερα προβλήματα από εμένα π.χ που είμαι από την Θεσσαλονίκη. Ποιος θα δώσει τη βοήθεια και από πού, δεν το γνωρίζουμε. Χρειαζόμαστε βοήθεια».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάιος 2018 13:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep