Πρωινή με Στοΐλα

Η ΠΑΕ θα πρέπει να ενημερώσει τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα προπονητή. Συγγνώμη από Δούμτσιο.

Εκτός των άλλων θεμάτων που έχει να αντιμετωπίσει ο Πανσερραϊκός, έμεινε και χωρίς προπονητή μετά την παραίτηση του Απόστολου Χαραλαμπίδη. Η λογική εξέλιξη είναι να αναλάβει έως το φινάλε ο Σερραίος, Πέτρος Στοΐλας, ο πρώην συνεργάτης του.

Την Πέμπτη (26/04) δόθηκε ρεπό και την Παρασκευή (27/04) το πρωί έχει προγραμματιστεί προπόνηση. Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθεί ο Στοΐλας, όμως η ΠΑΕ ή, όποιο στέλεχος έχει απομείνει σε αυτή, θα πρέπει να ενημερώσει για το τι μέλλει γενέσθαι και αν ο ίδιος κληθεί να καθοδηγήσει τα «λιοντάρια» ως το τέλος.

Εν τω μεταξύ, ο Κώστας Δούμτσιος ζήτησε συγγνώμη για την αντιαθλητική του ενέργεια προς τον Πέριτς στο 80' του αγώνα με τον Αιγινιακό. Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα «fonh.gr»:

«Ζητώ συγγνώμη δημόσια για ό,τι έγινε με τον παίκτη του Αιγινιακού. Έχω μετανιώσει πολύ για ό,τι έγινε και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα. Πήγα να σηκωθώ αρχικά μετά το μαρκάρισμα. Δεν κατάλαβα ότι έκανα τέτοια ενέργεια εκείνη την στιγμή. Είχα πολύ άγχος για να κερδίσουμε το ματς, για να βάλω ένα γκολ, γιατί έχασα και άλλα σε κρίσιμα ματς.

Οι χτύποι της καρδιάς μου και η μεγάλη ένταση με οδήγησαν να κάνω κάτι τέτοιο. Τα βρήκαμε με το παιδι στη συνέχεια. Και πάλι συγγνώμη, δεν έχω δώσει δικαιώμα ποτέ».

Last modified onΠαρασκευή, 27 Απρίλιος 2018 18:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep