«Το απόλυτο για να σωθούμε»

Την έδρα του πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη για να μείνει στην κατηγορία. 

[googlead][/googlead]

Η νίκη που ήταν και το ζητούμενο κόντρα στην Σπάρτη ήρθε. Έτσι ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ήταν ικανοποιημένος από το γεγονός όχι όμως και τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι μιας και όπως τόνισε το 3-1 αδικεί την ομάδα του.

Από κει και πέρα σύμφωνα με τον Καστοριανό τεχνικό, οι Σερραίοι πρέπει να κάνουν το απόλυτο μέχρι τέλους στην έδρα τους ώστε να μείνουν στην κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα καθοριστικό ματς, μετά από έξι βαθμούς άνευ αγώνος. Είναι πολύ καθοριστικά τα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια για την σωτηρία της ομάδας.

Ξεκινώντας με την Σπάρτη είχαμε αρκετές ημέρες για δουλειά, δίκαια κερδίσαμε, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά, έβγαλαν πολλά πράγματα στο γήπεδο και το σκορ μας αδικεί. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ήμασταν πιεσμένοι πολύ, θέλαμε το παιχνίδι αυτό πολύ και μετά από καιρό περάσαμε τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζουν πολλά αυτά τα παιδιά και εύχομαι κάποια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα να λυθούν ώστε να πάρουν δύναμη, να συνεχίσουμε και να σώσουμε την ομάδα γιατί δεν του αξίζει του Πανσερραϊκού να βρίσκεται εδώ πέρα, είναι βαριά η φανέλα και το σήμα.

Τα παιχνίδια αρχίσουν να λιγοστεύουν και ειδικά εδώ μέσα δεν έχουμε περιθώριο απώλειας. Πρέπει να κάνουμε το 6×6 για να σωθούμε».

ΠΗΓΗ: Serresport.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep