«Ποιος είναι ο Στέβιτς;»

Βέλη του Παναγιώτη Γιαννόπουλου στον Μλάντεν Φορτούλα για τα τροφεία του Στέβιτς.

[googlead][/googlead]

Για το θέμα των τροφείων ύψους 330 χιλιάδων ευρώ του Ντούσαν Στέβιτς και την αμέλεια της προηγούμενης διοίκησης να παραστεί ενώπιον της UEFA μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Ο αντιπρόεδρος του Πανσερραϊκού τόνισε ότι θα πάει στα δικαστήρια τον Μλάντεν Φορτούλα και, μάλιστα, με μάρτυρα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μεταξύ άλλων ο Γιαννόπουλος είπε:

Αν θα δώσει η ΠΑΕ εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του Άρη:

«Φυσικά και θα δώσουμε. Σε όλες τις ομάδες δίνουμε εισιτήρια. Ο Άρης είναι φίλο σωματείο για εμάς. Έχουμε μια ολόκληρη θύρα και παραπάνω για τις ανάγκες των φίλων του. Δεν μας έχει καλέσει ποτέ εισαγγελέας για επεισόδια. Όσοι και να έρθουν θα μπουν».

Για τον Πανσερραϊκό:

«Εκεί που ήταν να μην κατέβουμε στο πρωτάθλημα, βρέθηκε ένας επενδυτής και βοηθάει την ομάδα να είναι όρθια και πιστεύω ότι του χρόνου μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε».

Για το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε με τον Στέβιτς:

«Πήραμε τον Μέσι... Ποιος είναι ο κύριος Στέβιτς; Ήρθε από μία ομάδα της Σερβίας ως ελεύθερος και μας τον έφερε ένας κύριος που έχει περάσει και από το σερραϊκό ποδόσφαιρο. Να δούμε πώς θα ξεμπλέξει ο κύριος Φορτούλα. Μας είπε ότι θα έφερνε τα δικαιολογητικά, δεν μας τα έφερε ποτέ και για τον Γιαννόπουλο έχει κάνει μεγάλη απάτη. Θα τον πάω στα δικαστήρια.

Μας είχε πει ότι εμείς έπρεπε να φέρουμε τα χαρτιά. Ήρθε από μία ομάδα, ούτε ξέρω πώς λέγεται. Η UEFA επιδίκασε ποσό των 330.000 ευρώ επειδή ο ποδοσφαιριστής ανήκει σε σύλλογο και δεν ήταν ελεύθερος. Εμείς δεν πήγαμε ως οφείλαμε. Δεν ευθύνεται η τωρινή διοίκηση. Ήμουν κι εγώ στην τότε διοίκηση, τους τα έλεγα, αλλά...

Μεγάλος μπελάς για εμάς αυτό που προέκυψε. Αν επιμείνουν να πληρώσουμε αυτό το ποσό, δεν ξέρω μέχρι πού μπορεί να φτάσει ο Πανσερραϊκός. Εμείς θα τα διεκδικήσουμε τα λεφτά από τον κύριο Φορτούλα και θα έχουμε ως μάρτυρα τον ίδιο τον Στέβιτς. Εμείς δεν πήγαμε καν στην UEFA να δικαιολογηθούμε και μας καταδίκασε αυτό το ποσό ως ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ελπίζω να το λύσουμε γρήγορα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2018 18:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep