«Δεν έχουμε πού να τα βάλουμε»

Το σχόλιο του Θωμά Κυπαρίσση για την εμπλοκή του Πανσερραϊκού σε όσα φέρεται να κατέθεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

[googlead][/googlead]

Μία πεντακάθη ομάδα είναι ο Πανσερραϊκός όπως δήλωσε ο Θωμάς Κυπαρίσσης στο Metropolis 95,5. Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας των Σερρών τοποθετήθηκε για τα όσα  φέρεται να κατέθεσε  ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και σημείωσε ότι τα «λιοντάρια» δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν. Αναλυτικά είπε:

«Θα ήθελα να κάνω μία κουβέντα με τον κύριο Καλαϊτζίδη για να δω τι εννοεί ακριβώς. Πώς μιλάει για τη φετινή χρονιά όταν λέει ότι συναντήθηκε τον Σεπτέμβριο; Μιλάει για μία φετινή χρονιά χωρίς να έχει γίνει τίποτα;»

«Δεν γνωρίζω πού αναφερόταν ο κύριος Καλαϊτζίδης. Έχει ερωτηθεί και λέει ότι ο Πανσερραϊκός κάνει φέτος τέτοια πράγματα; Μπορείτε να τον βγάλετε να το πει υπεύθυνα; Ξέρω ότι είμαστε μια ομάδα που έχουμε σφαγιαστικές διαιτησίες έως τώρα. Προσπαθούμε να πάρουμε νίκες, πεντακάθαρη ομάδα.

Να μιλήσω για το άτομό μου, όσον αφορά στο ήθος και την αξιοπρέπειά μου δεν χρειάζεται. Το γνωρίζει καλά ο χώρος του ποδοσφαίρου και αυτοί που πρέπει να το γνωρίζουν. Μιλάει για φέτος ή τα προηγούμενα χρόνια;».

«Το τι συνέβαινε και αν συνέβαινε, που δεν με ενδιαφέρει, εγώ ξέρω ότι ο Πανσερραϊκός έχει αλλάξει σελίδα. Είμαστε μια πεντακάθαρη ομάδα σε όλα τα επίπεδα»

Τη φετινή. Ότι ο κύριος Νιώπας έχει αυτό το γκρουπ των ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Πανσερραϊκός. Ότι στήνατε παιχνίδια και κονομούσατε όλοι μαζί στο στοίχημα και καθορίζατε ποιος θα ανέβει...

«Και δεν έχουμε πού να τα βάλουμε...Θα ήθελα να κάνω μία κουβέντα με τον κύριο Καλαϊτζίδη για να δω τι εννοεί ακριβώς. Το να λέμε πράγματα χωρίς να υπάρχει διάλογος, δεν υπάρχει ουσία. Πώς μιλάει για τη φετινή χρονιά όταν λέει ότι συναντήθηκε τον Σεπτέμβριο; Μιλάει για μία φετινή χρονιά χωρίς να έχει γίνει τίποτα; Είναι λεπτό το θέμα, τα έχω διαβάσει πολύ καλά».

Ως Πανσερραϊκός τι θα κάνετε;

«Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις, αλλά εμένα δεν είναι, ούτε δικό μου πρόβλημα, ούτε δικό μου θέμα, γιατί δεν αφορά τη δική μου πορεία στη συγκεκριμένη ομάδα»

«Είναι θέμα που θα επιληφθεί η νομική υπηρεσία της ομάδας. Όσον αφορά στη λασπολογία θα ήθελα να κάνω μία κουβέντα μαζί του. Είναι λίγο αόριστο όλο αυτό. Το τι συνέβαινε και αν συνέβαινε, που δεν με ενδιαφέρει, εγώ ξέρω ότι ο Πανσερραϊκός έχει αλλάξει σελίδα. Είμαστε μια πεντακάθαρη ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Είμαστε από τις λίγες ομάδες στον χώρο που πληρώνουμε. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο. Μία ομάδα που ξεκίνησε από το μηδέν με 17 δελτία. Προσπαθούμε να την πάμε εκεί που της αρμόζει. Πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις, αλλά εμένα δεν είναι, ούτε δικό μου πρόβλημα, ούτε δικό μου θέμα, γιατί δεν αφορά τη δική μου πορεία στη συγκεκριμένη ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 16 Ιανουάριος 2018 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep