«Λιοντάρι» ο Ορφανίδης

Μεταγραφή «νούμερο δύο» για τον Πανσερραϊκό με τον 22χρονο Ξανθιώτη μεσοαμυντικό, Λάζαρο Ορφανίδη. 

[googlead][/googlead]

Η ενίσχυση του Πανσερραϊκού καλά κρατεί, με νέο «χτύπημα» τον Λάζαρο Ορφανίδη. Οι «Σερραίοι» ανακοίνωσαν την Παρασκευή (5/1) την απόκτηση του 22χρονου Ξανθιώτη μεσοαμυντικού, ο οποίος αποτελεί την δεύτερη προσθήκη μετά τον Βαγγέλη Αναστασόπουλο. Να θυμίσουμε πως κλεισμένοι είναι και οι Κάκκο, Πολίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την απόκτηση του Λάζαρου Ορφανίδη: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Ξανθιώτη Λάζαρου Ορφανίδη που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Ξάνθη στον οποίο είχε προλάβει να γράψει συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Super League. Είναι παίκτης πολυεργαλείο που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις καθώς αγωνίζεται σαν δεξί μπακ, σαν αμυντικό χαφ και σαν δεξί χαφ με την ίδια ευκολία».

Αναφορικά με την καριέρα του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Πανσερραϊκού, αυτή είναι ταυτισμένη με την Ξάνθη καθώς αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της, όπου βέβαια παραμένει ο αδερφός του Πέτρος, ενώ την σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε δανεικός στην Ζακυνθο. Με τους Θρακιώτες έπαιξε σε τρία παιχνίδια την περσινή σεζόν στην Super League, που είναι και οι μοναδικές παρουσίες του στην μεγάλη κατηγορία.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep