Επεκτείνουν Γκούρτσας, Τσιμίκας

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε προφορική συμφωνία για επέκταση συμβολαίων των Γκούρτσα, Τσιμίκα. Πλησιάζει ο Κάκκο.

[googlead][/googlead]

Σε προφορική συμφωνία με τους Δημήτρη Γκούρτσα, Στέργιο Τσιμίκα ανακοίνωσε ότι ήρθε ο Πανσερραϊκός, ώστε αμφότεροι να επεκτείνουν τα συμβόλαιά τους έως το καλοκαίρι του 2019. Αμφότεροι δεσμεύονται έως τις 30/06/2017, αλλά η ΠΑΕ γνωστοποίησε ότι έδωσε τα χέρια μαζί τους για την επέκταση και αναπροσαρμογή των όρων συνεργασίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Σε πολύ καλό κλίμα επήλθε η προφορική συμφωνία για την αναπροσαρμογή και ανανέωση των συμβολαίων δύο δικών μας παιδιών,του Δημήτρη Γκούρτσα και του Στέργιου Τσιμίκα, που ανδρώθηκαν στην ομάδα μας και έχουν φτάσει να φοράνε το περιβραχιόνιο της. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει επέκταση μέχρι το καλοκαίρι του 2019!».

Σε ό,τι αφορά στην ενίσχυση, τα «λιοντάρια» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ώστε να αποκτήσουν τον Γιώργο Κάκκο. Ο 20χρονος μέσος επέστρεψε από τη Νέα Σαλαμίνα (8 συμμετοχές) και εκτός απροόπτου θα φορέσει εκ νέου τα ερυθρόλευκα. Επαφές, σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, γίνονται και με τερματοφύλακα που έχει φέτος συμμετοχές σε ομάδα της Football League.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 27 Δεκέμβριος 2017 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep