Θέλει να «βρυχηθεί» και εκτός

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο χόρτο ψάχνει ο Πανσερραϊκός κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Με εξαίρεση την εκτός έδρας νίκη στα χαρτιά επί του αποβληθέντα από το πρωτάθλημα Αχαρναϊκού, ο Πανσερραϊκός δεν έχει αποσπάσει ούτε ισοπαλία μακριά από τις Σέρρες.

Τα «λιοντάρια» ηττήθηκαν από Παναιγιάλειο (3-2), Απόλλωνα Λάρισας (3-0) και Σπάρτη (1-0) και θέλουν να «βρυχηθούν» για πρώτη φορά ως φιλοξενούμενοι στο ματς με τον ΑΟ Χανιά - Κισσαμικό την Πέμπτη 21/12 στο Δημοτικό Περιβολίων (15:00).

Σε αυτή την προσπάθεια ο Περικλής Αμανατίδης δεν υπολογίζει τον Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο ο οποίος απουσίαζε και από το ματς με τη Σπάρτη, λόγω ενοχλήσεων.

Αντίθετα, είναι ετοιμοπόλεμοι και ενδεχομένως να επανέλθουν και στο βασικό σχήμα οι Γιώργος Σιάκκας και Γιάννης Βοσκόπουλος (έπαιξε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά στη Σπάρτη).

Εκτός αποστολής (η οποία ήταν κοινή για τα δύο τελευταία παιχνίδια, αφού η ομάδα δεν επέστρεψε στη βάση της, μετά την αναμέτρηση στη Σπάρτη στις 16/12) βρίσκεται ο τραυματίας Βασίλης Αμαραντίδης και ο τερματοφύλακας Μανώλης Δεμένικος.

Ετσι, την 18αδα (λόγω του προβλήματος που προέκυψε με τον Παπουτσογιαννόπουλο) απαρτίζουν οι Ρίστιτς, Πορής, Τσελεπίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τζιτζικαλάκης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Γιαξής, Γκέκας, Δούμτσος, Ρούτσης, Καπτέλι, Πόζογλου, Γκούρτσας και Ζυγκερίδης.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep