Και επίσημα η γηπεδική λύση

Τι αναφέρει επισήμως η τροποποίηση της απόφασης για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου Σερρών στον Πανσερραϊκό.

[googlead][/googlead]

Στη συνεδρίαση της 14ης Νοεμβρίου το ΔΣ του ΟΠΑΚΠΑ Σερρών ενέκρινε και επίσημα την τροποποίηση της απόφασης για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου στον Πανσερραϊκό. Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ θα αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα και αποκτάει προτεραιότητα για τη χρήση του έναντι της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στα πρακτικά:

«α) Τη συντήρηση του χλοοτάπητα την αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 με δικές της δαπάνες, δίχως καμία οικονομική συμμετοχή του ΟΠΑΚΠΑ μέχρι τη λήξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

β) Το τίμημα που θα καταβάλει για κάθε εντός έδρας ποδοσφαιρικό αγώνα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τη χρήση του δημοτικού γηοέδου καθορίζεται στα πενήντα ευρώ (50 €).

γ) Σε περίπτωση που θα συμπέσουν να αγωνιστούν εντός έδρας την ίδια ημερομηνία η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 και η Ελπίς Σκουτάρεως προτεραιότητα έχει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και η Ελπίς Σκουτάρεως είναι υποχρεωμένη σε αναζήτηση γηπέδου για να αγωνιστεί για τον συγκεκριμένο αγώνα.

δ) Οσον αφορά τον τρόπο χρήσης του χλοοτάπητα για το συγκεκριμένο διάστημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (αν θα πραγματοποιούνται προπονήσεις) αυτό τον καθορίζει η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964».

Υστερα, λοιπόν, από πολλές διαβουλεύσεις και δημόσιες αντιπαραθέσεις βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Πανσερραϊκό να έχει τον πρώτο λόγο για τη χρήση του δημοτικού γηπέδου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 16 Νοέμβριος 2017 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep