Από την εποχή του Ντέταρι!

Ο Λάγιος Ντέταρι Ο Λάγιος Ντέταρι

Υστερα από 12 χρόνια ο Πανσερραϊκός εκκίνησε ξανά πρωτάθλημα στη Football League με δύο ήττες.

[googlead][/googlead]

Οι δύο ήττες στην εκκίνηση της Football League για τον Πανσερραϊκό (από ΟΦΗ και Παναιγιάλειο) αποτελούν πισωγύρισμα 12 ετών.

Από την εποχή που προσλήφθηκε ο Λάγιος Ντέταρι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είχαν να μείνουν χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας τα "λιοντάρια", ύστερα από τη διεξαγωγή δύο αγωνιστικών.

Βέβαια, ο Ντέταρι δεν πρόλαβε καν να κουτσάρει την ομάδα στο δεύτερο παιχνίδι της Β' Εθνικής τη σεζόν 2005-06. Εχοντας αποκλείσει με το ζόρι τον Διαγόρα της Γ' Εθνικής στο κύπελλο (3-5 στα πέναλτι) αρκούσε η εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα από τον Θρασύβουλο (1-2) για να αποχωρήσει 1η Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός έχασε δύο ακόμη παιχνίδια με υπηρεσιακό τον Γιώργο Τσιφούτη (με Παναχαϊκή 1-2 εντός και Καστοριά 2-0 εκτός) πριν αναλάβει ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς και κατακτήσει η ομάδα τον πρώτο της πόντο την 4η αγωνιστική (0-0 με Βέροια εντός).

Εκείνη τη σεζόν τα "λιοντάρια" σώθηκαν σε τριπλή ισοβαθμία. Είχαν τους ίδιους πόντους (37) με Χαϊδάρι και Ολυμπιακό Βόλου με τους Θεσσαλούς να μειονεκτούν στα μεταξύ τους αποτελέσματα και να παίρνουν την κατιούσα μαζί με την Παναχαϊκή και τον Πανηλειακό.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep