Κλειστό το πέταλο με ΟΦΗ

Το Νοέμβριο αναμένεται να δοθεί η άδεια για τη χρήση του πετάλου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

[googlead][/googlead]

Τον περασμένο Αύγουστο ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης είχε προαναγγείλει ότι θα ανοίξει το νότιο πέταλο του Δημοτικού γηπέδου Σερρών, στις 22 Σεπτεμβρίου η ΠΑΕ ενημέρωνε πως θα κυκλοφορήσουν και εισιτήρια διαρκείας για τις συγκεκριμένες θύρες (5-6), αλλά το θέμα έχει πάρει παράταση.

Οπως ανέφερε η ΕΡΑ Σερρών το πέταλο θα είναι κλειστό στο δευτεριάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (30/10, 3 μ.μ.), καθώς δεν έχει εξασφαλιστεί ακόμη η άδεια για να φιλοξενήσει κόσμο κάτι που πιθανολογείται ότι θα συμβεί μέσα στο Νοέμβριο.

Οπότε αναμένεται να εκδοθεί και ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τη θύρα που θα φιλοξενήσει (πιθανότατα η 1) όσους έχουν διαρκείας για το πέταλο των οργανωμένων οπαδών (5-6).

"Θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις"
Εν τω μεταξύ, στην ΕΡΑ Σερρών φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού Δημήτρης Κυριακίδης ο οποίος αντιμετώπισε τα "λιοντάρια" την Τετάρτη 25/10 στο κύπελλο (ήττα 2-0 στο Αγρίνιο για τους Σερραίους).

"Με δεδομένο πως ο Πανσερραϊκός έχει -αν δεν κάνω λάθος- μόλις ένα επίσημο παιχνίδι με τον Εργοτέλη έδειξε πολύ καλή εικόνα και καλά στοιχεία. Έχει έμπειρους παίκτες σε όλες τις γραμμές, με κάποιους από τους οποίους έχω παίξει και μαζί όπως ο Βοσκόπουλος και ο Ρούτσης, έχει έναν αξιότιμο προπονητή και πιστεύω ότι θα παλέψει για τις πρώτες θέσεις στη Football League, αν συνεχίσει έτσι.

Σίγουρα αν είχε παραπάνω παιχνίδια στα πόδια του, το παιχνίδι θα ήταν διαφορετικό. Βέβαια ο Παναιτωλικός είναι μία κλάση πάνω, αλλά και πάλι μου άρεσε ως ομάδα".

"Ευχαριστώ" σε Κατσαβάκη
Κατά τ΄άλλα η ΠΑΕ Πανσερραϊκός -που είχε ευχαριστήσει τον απερχόμενο προπονητή Σάκη Αναστασιάδη- έπραξε το ίδιο (έστω και ετεροχρονισμένα) και για τον συνεργάτη του, τον Νίκο Κατσαβάκη.

«Η νέα ιδιοκτησία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Νίκο Κατσαβάκη για την πολύτιμη βοήθεια του κατά την διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep