"Εφυγε" ο Περτσινίδης

Πέθανε ο πρώην μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού Κώστας Περτσινίδης.

[googlead][/googlead]

Ο άνθρωπος που έβαλε τη σφραγίδα του στον Πανσερραϊκό από τα μέσα της δεκαετίας του '80 άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή 15/10.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος των "λιονταριών" (αλλά και του Ηρακλή) Κώστας Περτσινίδης έπασχε από Αλτσχάιμερ και νοσηλευόταν κατ' οίκον τα τελευταία χρόνια, ώσπου απεδήμησε εις Κύριον. Η κηδεία του τελέστηκε την Δευτέρα (16/10) στο Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης.

Ο Περτσινίδης ήταν ιδιοκτήτης της κλωστοϋφαντουργικής εταιρείας Μaxim (η οποία εισήχθη και στο χρηματιστήριο) και απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Πανσερραϊκού το 1984, όταν η ομάδα ήταν στην Β' Εθνική με πρόεδρο τον Σπύρο Κυριακίδη.

Ταυρόχρονα μάλιστα διοικούσε και τον Ηρακλή (παρ' ότι δεν επιτρεπόταν), όπως είχε παραδεχτεί σε μία Γενική Συνέλευση του "γηραιού".

Για τον Πανσερραϊκό διέθεσε αρκετά χρήματα, έφερε προπονητή τον Ταμπόρσκι και παίκτες όπως οι Περγαμηνός, Τσιφούτης, Ηλίας Σαββίδης, Αντωνιάδης, Τσέκος, Γιάρουζεχ, Μίχαλικ, Γαλατίδης, ωστόσο έμελλε να φύγει κυνηγημένος... Είναι ενδεικτικό ότι οι οπαδοί πετούσαν πέτρες στο αυτοκίνητο του, όπως αποκάλυψε στην ΕΡΑ Σερρών ο Γιάννης Τσίκος (τότε συνεργάτης του Ταμπόρσκι).

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep