Στο Κιλκίς ο Πανσερραϊκός

Ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (30/09) τον Κιλκισιακό εκτός έδρας.

Το τρίτο φιλικό προετοιμασίας έκλεισε ο Πανσερραϊκός και το Σάββατο (30/09) θα μεταβεί στο Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον Κιλκισιακό. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 και αυτό θα είναι το πρώτο τεστ υπό τις οδηγίες του Περικλή Αμανατίδη. Η προετοιμασία συνεχίζεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια και η ΠΑΕ ενημέρωσε σχετικά:

«Δουλειά δουλειά δουλειά...το μότο γίνεται πράξη από τον προπονητή και τους συνεργάτες του στο προπονητικό κέντρο στα 3-5 πηγάδια και η έμφαση στην φυσική κατάσταση είναι εμφανής στα κορμιά των παικτών. Ασκήσεις υψηλότατου ρυθμού...ασκήσεις συντονισμού και ισορροπίας...ασκήσεις αντίληψης και γρήγορης σκέψης έχουν μεγάλο μερίδιο στο καθημερινό πρόγραμμα και δίνουν κάθε μέρα πρόσθετα στοιχεία στους παίκτες για να δουλέψουν και να βελτιωθούν.

Χτίζονται γερές βάσεις, έστω και καθυστερημένα λόγω των καλοκαιρινών εξελίξεων, ώστε οι παίκτες να βγάλουν την πολύ απαιτητική χρονιά με τα πολλά συνεχόμενα παιχνίδια που έρχεται και να μπορέσουν όλοι να φτάσουν το πικ της απόδοσης τους. Μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πραγματικά το ιδανικό και οι νέοι έχουν αρχίσει να εντάσσονται άμεσα χάρις στην βοήθεια των παλιοσειρών της ομάδας οι οποίοι τους έχουν κάνει να καταλάβουν μαζί με τον προπονητή το σε ποια ομάδα έχουν έρθει και τι απαιτήσεις υπάρχουν απ'τους ίδιους.

Ξεχωριστά προγράμματα και ασκήσεις δίνονται όπου χρειαστεί και το διάβασμα του coah Αμανατιδη μαζί με τον συνεργάτη του Σήφη Μωϋσίδη στα δυνατά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας είναι καταπληκτικό ειδικά αν συλλογιστεί κανείς το μικρό χρονικό διάστημα που βρίσκονται στην ομάδα. Έτσι θα καταφέρουν να τονίσουν και να ενδυναμώσουν τα δυνατά στοιχεία του συνόλου και να καμουφλάρουν ή ακόμα και να εξαλείψουν κάποιες αδυναμίες μέσα απ'την δουλειά και τις αλληλοβοήθειες.

Μόνο αισιοδοξία και ανυπομονησία για την νέα σεζόν δίνουν οι πρώτες εικόνες από την προετοιμασία...γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια από όλους και το μόνο που ζητάμε από εσάς...τον κόσμο μας είναι να την αγκαλιάσετε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017 15:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep