Με διαπιστεύσεις τα ΜΜΕ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για τις διαπιστεύσεις των ΜΜΕ.

Μετά την Παναχαϊκή και η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημέρωσε πως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα μπορούν να καλύπτουν τους αγώνες της ομάδας, μόνο αν έχουν λάβει διαπίστευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να διαπιστεύονται για τους εντός έδρας αγώνες του Πανσερραϊκού για την σεζόν 2017-2018, να προσκομίσουν στα γραφεία της ΠΑΕ μια φωτογραφία τους, μια φωτοτυπία της ταυτότητας τους και το όνομα του μέσου το οποίο εκπροσωπούν, το αργότερο μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

Η διαπίστευση είναι αυστηρά προσωπική, δεν μεταβιβάζεται και προσδιορίζει τη ζώνη και τη θέση που έχει πρόσβαση και μπορεί να εργάζεται ο διαπιστευμένος (δημοσιογραφικά θεωρεία, αίθουσα Τύπου, αγωνιστικός χώρος για τους φωτογράφους κτλ).

Η έγκριση τους αιτήματος είναι ανάλογη με τη διαθεσιμότητα στα δημοσιογραφικά θεωρεία και εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε συνεργασία με τα αρμόδια θεσμικά όργανά.

Ο έλεγχος ταυτοπροσωπίας, μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή εντός γηπέδου, οπότε οι διαπιστευμένοι πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους αποδεικτικό έγγραφο (δημοσιογραφική, φωτογραφική ή αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο κτλ).

Κάθε διαπίστευση αποτελεί ιδιοκτησία της ΠΑΕ Πανσερραϊκός και μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή αν παραβιαστούν οι όροι χρήσης.

Παρακαλούμε τα αιτήματα που αποστέλλονται από κάθε Μέσο στο mail της ΠΑΕ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) να είναι συγκεντρωτικά και να αναφέρουν αν αφορούν σε δημοσιογράφους ή φωτορεπόρτερ. Κάθε Μέσο θα συμπληρώνει στο e-mail όλα τα ονόματα των δημοσιογράφων/φωτορεπόρτερ του που επιθυμούν να διαπιστευτούν.

Οι διαπιστεύσεις που δικαιούται κάθε Μέσο:

Αθλητικές εφημερίδες: έως 2

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που μεταδίδουν τον αγώνα: έως 3 (περιλαμβανομένου και του τεχνικού)

Sites: έως 2

Πολιτικές εφημερίδες: 1

Ραδιοφωνικοί σταθμοί που δεν μεταδίδουν τον αγώνα: 1

Φωτογραφικά πρακτορεία: έως 5

Είσοδος
Η είσοδος και η έξοδος των δημοσιογράφων γίνεται αυστηρά και αποκλειστικά από την Θύρα 1 και των φωτορεπόρτερ από την Θύρα 3.  

Άλλη δραστηριότητα
Τις ημέρες που δεν διεξάγονται αγώνες τα τηλεοπτικά συνεργεία, οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ χρειάζεται να έχουν λάβει σχετική άδεια από το Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, προκειμένου να διασφαλιστεί η παρουσία προσωπικού στο γήπεδο για την ασφάλεια και την εξυπηρέτησή τους".

Διευκρινίζεται, πάντως, ότι για το επικείμενο ματς κυπέλλου με τον Εργοτέλη θα ισχύσουν οι περσινές διαπιστεύσεις.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 13 Σεπτέμβριος 2017 10:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep