Κοράκης: «Δύο προτάσεις»

Ο επιχειρηματίας, Γιάννης Γεωργιόπουλος είναι ο ένας εκ των δύο ενδιαφερόμενων για τον Πανσερραϊκό.

Όλο το καλοκαίρι ο Πανσερραϊκός υποστήριζε ότι δεν είχε προκύψει καμία πρόταση πώλησης της ΠΑΕ. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες προέκυψαν δύο προτάσεις, σύμφωνα πάντα με την ΠΑΕ, ώστε να μεταβιβαστούν οι μετοχές.

«Έχουμε στα χέρια μας δύο προτάσεις από Έλληνες για να δώσουμε την ομάδα», είπε ο Χρήστος Κοράκης στην ΕΡΤ Σερρών και διέψευσε ότι ο ένας εκ των δύο ενδιαφερόμενων είναι από τη Γερμανία. Μάλιστα, σημείωσε ότι τα χρήματα που δόθηκαν στους παίκτες το Σάββατο (02/09) ήταν δικά του.

Ερώτημα, βέβαια, αποτελεί η παρουσία ανθρώπου στην προπόνηση, που εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος του ενός εκ των δύο υποψήφιων επενδυτών. Ο συγκεκριμένος, μάλιστα, μίλησε στους παίκτες προφανώς με την άδεια της ΠΑΕ...

Σε ό,τι αφορά στον δεύτερο υποψήφιο επενδυτή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Σερρών, πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργιόπουλο, ιδιοκτήτη εταιρείας σεκιούριτι που κατάγεται από το Βαλτοτόπι Σερρών. Ο συγκεκριμένος έχει ζητήσει ραντεβού με τους Ανδρέου, Κοράκη, ενώ φέρεται να έχει κάνει επαφές με τον Κωνσταντίνο Νικόλτσιο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep