«Έτοιμο το πέταλο»

Οριακά θα προλάβει να παίξει στο Δημοτικό Σερρών απέναντι στον Εργοτέλη ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τον Μαργαρίτη Χατζημαργαρίτη.

Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο Δήμος Σερρών, έτσι ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο για τον αγώνα Κυπέλλου του Πανσερραϊκού με τον Εργοτέλη. Αυτό ανέφερε στην ΕΡΤ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη ο πρόεδρος του ΟΠΑΠΚΑ του Δήμου Σερρών, Μαργαρίτης Χατζημαργαρίτης. Σε συνέντευξή του σημείωσε ακόμα ότι το νότιο πέταλο είναι πλέον έτοιμο να ανοίξει, ενώ έδωσε διευκρινίσεις σχετικά τι θα προβλέπει η σύμβαση που θα υπογραφεί με την ΠΑΕ, αλλά και για τη μικρή οφειλή της τελευταίας από πέρυσι...

Ο Χατζημαργαρίτης τόνισε ότι από τις 15 Ιουλίου ο Πανσερραϊκός είχε ενημερώσει ότι δεν μπορεί να συντηρεί τον χλοοτάπητα. Έτσι, το διάστημα που πέρασε η κατάστασή του επιδεινώθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών. Παρεμβάσεις έπρεπε να γίνουν από τον Ιούνιο, όμως ξεκίνησε ήδη αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμο το γήπεδο να φιλοξενήσει το ματς με τον Εργοτέλη: «Ευελπιστούμε ότι θα προλάβουμε να είναι έτοιμο τέλη Σεπτεμβρίου. Ξεκινήσαμε ήδη παρεμβάσεις. Αν βοηθήσει ο καιρός, τότε θα προλάβουμε. Σε διαφορετική περίπτωση ίσως γίνει ο αγώνας σε άλλο γήπεδο του νομού».

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΠΚΑ είπε ακόμα ότι ο Δήμος θέλει να βοηθήσει τα «λιοντάρια», αναγνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Το ποσό που θα πληρώνουν από τη στιγμή που θα υπογραφεί η μίσθωση θα είναι συμβολικό, αφού αυτό απαιτεί ο νόμος για τις ΠΑΕ, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να εξοφληθεί μία μικρή οφειλή από πέρυσι. Σημειωτέον ότι ο Πανσερραϊκός πλήρωνε 250 ευρώ το μήνα για το γήπεδο πέρυσι. Τόνισε, επίσης, ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο νότιο πέταλο και με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων αυτό θα είναι και πάλι ανοικτό.

Όσο για τη δήλωση Νικόλτσιου ότι ο Δήμος θα φροντίζει τον χλοοτάπητα, ο Χατζημαργαρίτης υποστήριξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ήμουν στη συνάντηση του Δημάρχου με τον κύριο Νικόλτσιο. Μόλις γίνει η εκμίσθωση θα δούμε τι θα γίνει. Γνωρίζουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι εκ του νόμου να ορίσουμε ένα συμβολικό ποσό για την εκμίσθωση», δήλωσε.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 24 Αύγουστος 2017 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep