«Ο Πανσερραϊκός ανήκει στο λαό»

Ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος μίλησε για την επόμενη ημέρα του Πανσερραϊκού.

Συνεχίζονται οι διεργασίες για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας του Πανσερραϊκού μετά και την ανάδειξη του Κωνσταντίνου Νικόλτσιο ως μεγαλομέτοχο, με το 90% του πακέτου των μετοχών στην κατοχή του.

Ο ιδιοκτήτης των «λιονταριών» μιλώντας στην «Arena Press» τόνισε πως ο Πανσερραϊκός «ανήκει στο λαό, δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως μπίζνα και ιδιωτική υπόθεση» και σημείωσε πως στόχος είναι «η αξιοποίηση των γηγενών και των ταλέντων, για να έχουμε συνέχεια στην Εθνική Ελλάδος, τοπική ταυτότητα ως ομάδα και φυσικά να προσελκύσουμε φιλάθλους».

Αρχικά είπε: «Γίνονται κάποιες αλλαγές για το καλό του Πανσερραϊκού. Μου έγινε εκχώρηση μετοχών για τη διαχείρισή τους, για να μην πάμε στον… πάτο! Προσωπικά θα προσπαθήσω για ένα διευρυμένο Δ.Σ., με συμμετοχή παλαιμάχων, φιλάθλων και Δήμου Σερρών. Παράλληλα, εξασφαλίζω χορηγίες, ακόμα είμαι στην Αθήνα, οι επαφές κυλούν θετικά, όπως το περίμενα. Ο Πανσερραϊκός ανήκει στο λαό, δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως μπίζνα και ιδιωτική υπόθεση. Μπορούμε να βαδίσουμε σωστά, έστω και με περιορισμένο μπάτζετ, χωρίς σπατάλες. Οι αποφάσεις θα λαμβάνονται συλλογικά, για επιμερισμό ευθυνών».

Στη συνέχεια τόνισε: «Αρχίζει πλέον ο σχεδιασμός και ήδη έγινε προεργασία για το θέμα προπονητή, που δεν πρέπει να αργήσει να «κλείσει», όπως και η στελέχωση του ρόστερ. Δευτέρα και Τρίτη θα κάνω ραντεβού με παίκτες, ενώ θα ορίσουμε έναρξη κοντά στον Δεκαπενταύγουστο, λίγο πριν ή λίγο μετά. Όσοι έχουν συμβόλαια, δικαιούνται να παραμείνουν. Στόχος είναι η αξιοποίηση των γηγενών και των ταλέντων, για να έχουμε συνέχεια στην Εθνική Ελλάδος, τοπική ταυτότητα ως ομάδα και φυσικά να προσελκύσουμε φιλάθλους».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep