«Τέλειος για την ποδοσφαιρική μας κουλτούρα»

Ο ιδιοκτήτης της Rochester Super 9 SC, Βίκτορ Πάκο, «πλέκει το εγκώμιο» του πρώην τεχνικού του Πανσερραϊκού, Παναγιώτη Διλμπέρη

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι παρουσιάζονται στο στρατόπεδο της Rochester Super 9 SC, μετά την πρόσληψη του Παναγιώτη Διλμπέρη ως προπονητή αλλά και τεχνικού διευθυντή του συλλόγου.

Μέχρι και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Νέας Υόρκης, Βίκτορ Πάκο, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρότσεστερ, τόνισε πως ο Έλληνας τεχνικός, που την περασμένη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Πανσερραϊκού, με τις ικανότητες του να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές, θα βοηθήσει, τόσο τις Ακαδημίες του συλλόγου, όσο και την πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά:

«Προσλαμβάνοντας έναν επαγγελματία όπως ο Παναγιώτης είναι εξαιρετικό νέο για την ομάδα, τους παίκτες και το ποδόσφαιρο του Ρότσεστερ. Θα είναι τέλειος για την ποδοσφαιρική μας κουλτούρα. Η εμπειρία του, οι γνώσεις του στο άθλημα και η ικανότητα του να αναδεικνύει ποδοσφαιριστές σε επαγγελματίες θα είναι εξαιρετικές για την ακαδημία μας και την ομάδα. Είμαστε ευγνώμον που ο Παναγιώτης θα είναι μαζί μας και και κοιτάμε για μία μακρόχρονη σχέση».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 29 Ιούλιος 2017 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep