«Βρες επενδυτές»

Η απάντηση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα σχόλια οπαδών που αγωνιούν για την επόμενη μέρα.

Ένας μήνας συμπληρώθηκε την Κυριακή (09/07) από τότε που ο Χρήστος Κοράκης έκανε γνωστό πως η ΠΑΕ Πανσερραϊκός παραχωρείται. Από τότε έως σήμερα, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ενημέρωση που γίνεται μέσω Facebook: «Δεν υπάρχει τίποτα...». Λογικό, λοιπόν, είναι φίλοι της ομάδας να εκφράζουν την ανησυχία τους. Ένας εξ αυτών σχολίασε: «Κοιτάξτε να κατεβάσετε ομάδα φέτος και άσε τις καταστάσεις και τα αστεία στο Facebook», με τον διαχειριστή του επίσημου λογαριασμού να απαντά: «Βρες επενδυτές και ό,τι θες...».

Όσον αφορά σε ερωτήσεις σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι μετά τις 15 Ιουλίου, η απάντηση της ΠΑΕ ήταν η εξής: «Μέχρι τις 15 αναμονή και μετά μετοχικό συμβούλιο. Αν δεν εμφανιστεί κάποιος θα μαζευτούν οι μέτοχοι και θα αποφασίσουν. Αν και έχουν δηλώσει πολλάκις οι περισσότεροι ότι δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Λέμε δίνουμε την ομάδα, δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Δεν έχει έρθει κανείς ως τώρα. Με το ζόρι δουλειές δεν γίνονται».

Σημειώνεται ότι στην ίδια κατάσταση βρέθηκε ο Αγροτικός Αστέρας. Εκεί, ωστόσο, το τοπίο ήταν πολύ πιο ξεκάθαρο. Ο μεγαλομέτοχος, Ηλίας Θεοδωρίδης έβαλε πωλητήριο και σημείωσε ότι αν δεν βρισκόταν λύση, θα οδηγούσε την ΠΑΕ σε λύση και εκκαθάριση. Αυτό έπραξε στις 7 Ιουλίου, δίνοντας τον χρόνο στον Ερασιτέχνη να ετοιμαστεί για τη Γ' Εθνική.

Αντίθετα, στον Πανσερραϊκό θα περιμένουν μία ακόμα εβδομάδα και ακολούθως οι μέτοχοι θα αποφασίσουν τι θα πράξουν εάν δεν έχει έρθει πρόταση. Και οι λύσεις είναι δύο. Γ' Εθνική ή συνεχίζουν οι ίδιοι, που υποστηρίζουν εδώ και καιρό ότι τα λεφτά τελείωσαν. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την ΠΑΕ, οι μόνες κινήσεις που γίνονται αυτο το διάστημα αφορούν στα τροφεία Στέβιτς και την πιθανή πώληση των Φούσου, Γιαξή που θα βάλει χρήματα στο ταμείο.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 09 Ιούλιος 2017 13:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep