«Simple as that...»

Η θέση του Πανσερραϊκού για το διαζύγιο με τον Παναγιώτη Διλμπέρη και την επόμενη μέρα.

«Απλά έληξε το συμβόλαιο, simple as that». Το παραπάνω σχόλιο έκανε ο επίσημος Πανσερραϊκός, απαντώντας μέσω Facebook σε ερωτήσεις οπαδων σχετικά με την ανακοίνωση μη ανανέωσης συνεργασίας με τον Παναγιώτη Διλμπέρη. Σε αυτή, μάλιστα, υπογράμμιζε πως η ΠΑΕ αποφάσισε να μην συνεχίσουν μαζί...

Μία ημέρα πριν, την Πέμπτη (29/06), το FL News είχε καταγράψει το αυτονόητο χωρίς να αναφερθεί σε οποιαδήποτε επαφή μεταξύ διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας. Ότι, δηλαδή, δεδομένης της αβεβαιότητας που επικρατεί, ο Διλμπέρης δύσκολα θα συνέχιζε. Το τάιμινγκ της ανακοίνωσης ήταν, σύμφωνα με την ΠΑΕ, σύμπτωση, αφού ειπώθηκε πως το συμβόλαιό του έληξε. Η λογική, λοιπόν, λέει ότι ο Χρήστος Κοράκης - ο μόνος που τον στήριξε τόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν και έκλεισε τα αυτιά του σ' αυτούς που επέμεναν για αλλαγή στον πάγκο - ή έστω κάποιος εκ των διοικούντων θα ενημέρωνε τον 42χρονο πριν την έκδοση της ανακοίνωσης. Έστω για το τυπικό μετά από έναν χρόνο συνεργασίας.

Ο επίσημος Πανσερραϊκός σε τοποθετήσεις οπαδών στο Facebook ότι ο Διλμπέρης αποφάσισε να φύγει, απάντησε:

-«Δεν έγινε καν πρόταση ανανέωσης. Πώς γίνεται να αρνηθεί κάποιος χωρίς να έχει υπάρξει πρόταση; Απλά έληξε το συμβόλαιο simple as that. Η ομάδα έχει βάλει πωλητήριο με συνέντευξη Τύπου. Πώς γίνεται να κάνουμε προτάσεις σε προπονητές ή παίκτες; Δεν στέκουν καν όλα αυτά».

-«Η ομάδα πωλείται, πώς θα μιλάμε εμείς με προπονητές ή παίκτες ενώ δίνουμε την ομάδα; Θα δεσμεύσουμε μια επόμενη διοίκηση ή ιδιοκτησία; Δεν ειναι θέμα προσώπων, είναι θέμα καταστάσεων, αυτό εξηγώ αν και θα έπρεπε να είναι προφανέστατο».

Όπως προκύπτει, η ΠΑΕ θεωρεί πως τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πιθανό μέλλον προπονητών ή παικτών ενδεχομένως... φρενάρουν τους όποιους επενδυτές είναι πιθανό να εμφανιστούν μέχρι τις 15 Ιουλίου. Για σχεδιασμός, λοιπόν, ούτε λόγος μέχρι τότε. Όσο για την επόμενη μέρα, σχολίασε:

«Ο Κοράκης είπε αν δεν βρεθει συμπαίκτης δυνατός ή αγοραστής θα γίνει μετοχικό συμβούλιο. Αυτός θα αποφασίσει. Υπάρχουν και άλλοι μέτοχοι που έχουν λόγο όπως κυρίως ο κ. Ανδρεου που έχει και το μεγαλυτερο ποσοστό και ο άνθρωπος εχει δηλώσει σε όλους τους τόνους εδώ και μήνες ότι δεν θέλει να συνεχίσει. Λεφτά δεν υπάρχουν το είπαμε πολλάκις... Το περσινό προσωπικό μάτωμα κάποιων ελάχιστων δεν γίνεται να επαναληφθεί και του χρόνου με τα σημερινά δεδομένα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 01 Ιούλιος 2017 10:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep