«Θα βρεθεί λύση»

Ο Μλάντεν Φουρτούλα μίλησε στο Fl News για το θέμα που προέκυψε στον Πανσερραϊκό με τον Ντούσαν Στέβιτς.

Ενώ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να εξασφαλίσει εύκολα την παραμονή του στη Stoiximan.gr Football League, το θέμα που προέκυψε με τον Ντούσαν Στέβιτς και τα τροφεία που διεκδικεί η Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Ο εκπρόσωπος του Σέρβου αμυντικού, αυτός που τον έφερε στην ομάδα των Σερρών, ο Μλάντεν Φουρτούλα, τοποθετήθηκε στο Fl News για το ζήτημα, εκφράζοντας την αίσθησή του πως θα βρεθεί λύση.

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Πανσερραϊκού και του ΠΑΟΚ υποστήριξε: «Μας είχε ενημερώσει το παιδί ότι είναι ελεύθερος. Έφερε ένα χαρτί, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν προσφυγή του δικηγόρου του για να μη χάσει τα χρήματά του και όχι προσφυγή για να μείνει ελεύθερος. Θα έπρεπε βέβαια και οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού να το δουν το χαρτί. Είναι κρίμα που συνέβη αυτό, γιατί κι εμένα ο Πανσερραϊκός είναι η ομάδα μου».

Καταλήγοντας ο βετεράνος Βόσνιος γκολκίπερ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα πάνε καλά και πως θα βρεθεί λύση στο τέλος: «Νομίζω ότι θα υπάρξει ένας συμβιβασμός και θα κυλήσουν όλα ομαλά». Σημειώνεται ότι ο Στέβιτς έπαιξε σε 26 παιχνίδια των «λιονταριών», τα 24 για το πρωτάθλημα και τα άλλα δύο στον θεσμό του Κυπέλλου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 10 Ιούνιος 2017 21:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep