«Σενάρια και ιστορίες για αγρίους»

Ο Πανσερραϊκός ενημερώνει ότι σύντομα θα υπάρξει συνέντευξη Τύπου για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Facebook ο Πανσερραϊκός πήρε θέση για όσα ακούγονται για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, κάνοντας λόγο χαρακτηριστικά για «σενάρια και ιστορίες για αγρίους». Τα «λιοντάρια» ενημέρωσαν πως σύντομα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, όπου ο αντιπρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου θα μιλήσουν για το τι θα συμβεί ενόψει της επόμενης ημέρας και «όχι ό,τι φαντάζονται μερικοί και οι ευσεβείς πόθοι τους ότι γίνεται».

Το μήνυμα της ομάδας ήταν το εξής:

«Επειδή από χτες ακούγονται και γράφονται σενάρια και ιστορίες για αγρίους...αποδίδονται ακόμα και δηλώσεις στον μεγαλομέτοχο της ομάδας που ουδέποτε έγιναν σχετικά με το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα. Πιο ανοιχτή ΠΑΕ απ'την δικιά μας δύσκολα να υπάρχει στην χώρα...ότι θέλουμε κάθε φορά βγαίνουμε και το λέμε ανοιχτά χωρίς ψευτοδιαρροές και τα συναφή, γι'αυτό θα γίνει συνέντευξη τύπου σύντομα απ'τον αντιπρόεδρο και μεγαλομέτοχο και θα πει το τι πραγματικά θέλει και το τι θα γίνει και όχι ότι φαντάζονται μερικοί και οι ευσεβείς πόθοι τους ότι γίνεται. #καλημέρα_σας».

 

Media

Last modified onΠέμπτη, 08 Ιούνιος 2017 12:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep