Το βλέμμα στα διοικητικά

Σε αναζήτηση συμπαίκτη ο Χρήστος Κοράκης στον Πανσερραϊκό.

Μία πολύ περίεργη χρονιά έλαβε τέλος για τον Πανσερραϊκό. Τα «λιοντάρια» πέτυχαν τον στόχο της άνετης παραμονής και έφεραν εις πέρας μία σεζόν χωρίς έσοδα. Ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν πως τα «λιοντάρια» πρέπει να βάλουν τον πήχη πιο ψηλά. Ο τεχνικός, Παναγιώτης Διλμπέρης έχει έτοιμη την έκθεσή του, αλλά προτεραιότητα αποτελεί η λύση στο διοικητικό κομμάτι.

Ο επικεφαλής της διοίκησης, Χρήστος Κοράκης έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν μπορεί να αντέξει μόνος το φορτίο και θα συνεχίσει μόνο αν βρει συμπαίκτη. Το ΔΣ που θα γίνει τις προσεχείς ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να βρουν λύσεις, ώστε η ΠΑΕ να δυναμώσει οικονομικά και να μπορέσει να κοιτάξει ψηλότερα. Εννοείται ότι και η παραμονή Διλμπέρη θα εξαρτηθεί από τις συνθήκες που θα υπάρξουν τη νέα χρονιά, καθώς η φετινή συνοδεύτηκε από πολλά προβλήματα.

Στον απολογισμό της τεχνικής ηγεσίας ένα από τα κέρδη που αναφέρεται είναι η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα αποτελέσουν την επόμενη σεζόν τον βασικό κορμό. Παράλληλα, παρελθόν θεωρούνται πλέον οι δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, Γιώργος Κάκκο, Τιμόθεος Τσελεπίδης, Γιώργος Κτιστόπουλος, Στέλιος Πόζογλου και Αριστοτέλης Παναγιωτίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 05 Ιούνιος 2017 12:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep