«Επιθεώρηση και τραμπούκος»

Το Club Che Guevara» χαρακτήρισε το ματς του Πανσερραϊκού με τον Αιγινιακό επιθεώρηση και τραμπούκο μέλος της διοίκησης.

Την αντίδρασή τους στη μη χρησιμοποίηση νεαρών παικτών του Πανσερραϊκού εξέφρασαν οι οπαδοί του club «Che Guevara». Μάλιστα, με ανακοίνωσή τους μίλησαν για φαρσοκωμωδία και απαίτησαν από τη διοίκηση να πάρει θέση για τη συμπεριφορά μέλους της ΠΑΕ. Σύμφωνα με τους οπαδούς ο συγκεκριμένος απείλησε σπίτια και οικογένειες...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση σχετικά με την σημερινή φαρσοκωμωδία.

«Η 8η θέση σ'ενα αστείο πρωτάθλημα δεν είναι επιτυχία, θέλουμε ομάδα ανεξάρτητη με όραμα και υγεία», γράφαμε στο ένα και μοναδικό πανό που κρεμάσαμε σήμερα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας. Ένα πανό που αποδείχτηκε προφητικό με την τραγική εμφάνιση της ομάδας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και που κατάφερε για μια ακόμη φορά να διχάσει τους τελευταίους εναπομείναντες οπαδούς και φίλους της ομάδας.

Την ίδια στιγμή που προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι που θα παρακολουθούσαμε με την παρουσία και τη βοήθεια προς την κατεύθυνση αυτή και μεγάλου αριθμού προσφύγων, όλο το σκηνικό άλλαξε μονομιάς στο πρώτο τραγικό ημίχρονο με έναν Αιγινιακό να φαντάζει Μπαρτσελόνα και έναν Πανσερραϊκό ανήμπορο και ανύπαρκτο να σταθεί στα πόδια του. Αποτέλεσμα 0-3.

Χάλασε η γιορτή και άρχισε η γκρίνια. Το παιχνίδι για μας τελείωσε εκεί και τελείωσε εκεί όχι μόνο για το αποτέλεσμα, αλλά πιο πολύ για την τραγική εμφάνιση. Πολλές φορές έχουμε βρεθεί πίσω στο σκορ και συνεχίζουμε να στηρίσουμε την ομάδα μέχρι το τέλος. Σήμερα ομως ήταν διαφορετικά σε ένα παιχνίδι θεωρητικά αδιάφορο περιμέναμε μια καλή εμφάνιση και μια άνετη νίκη. Το 0-3 μας έκοψε τα πόδια. Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο παιχνίδι δανεικών παικτών και όχι νέων παικτών μας αποτελείωσε. Ποιο νόημα εξυπηρετούσε; Αν σε τέτοια παιχνίδια δεν αγωνίζονται νέοι παίκτες για να αποκτούν εμπειρία τότε πότε θα τους χρησιμοποιήσουμε; Η αντίδρασή μας ήταν να φωνάξουμε για την συμμετοχή αυτών των νέων παικτών. Ξεκινήσαμε για γιορτή και κατάφερε η όλη εικόνα της ομάδας να μας το κάνει επιθεώρηση .

Το κερασάκι στη τούρτα ήταν η τραμπούκικη συμπεριφορά σε μέλη του club παράγοντα της ομάδας οι προσωπικές απειλές κατά ζωής, σπιτιών και οικογενειών. Την έμπρακτη και ανιδιοτελή αγάπη μας για την ομάδα την έχουμε δείξει εδώ και δεκαετίες και θα συνεχίσουμε να τη δείχνουμε αλλά τις τραμπούκικες συμπεριφορές δεν πρόκειται να τις ανεχτούμε. Απαιτούμε από την διοίκηση της ομάδας να πάρει θέση σε αντίθετη περίπτωση θα είναι συνυπεύθυνη στα έργα και τις ημέρες του συγκεκριμένου «κυρίου».

Πανσερραικος Che Guevara Club».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 29 Μάιος 2017 19:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep