«Γκολ… δώρα»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης χαρακτήρισε δώρα του Πανσερραϊκού τα γκολ του Αιγινιακού.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού τόνισε ότι οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους και πως η 8η θέση δεν αξίζει στην ομάδα των Σερρών. Αναλυτικά είπε μετά την εντός έδρας ήττα (5-4) από τον Αιγινιακό:

«Σήμερα χάσαμε από πέντε γκολ δώρα στον αντίπαλο. Ήμασταν νωθροί, χωρίς πάθος, βρεθήκαμε ξαφνικά να χάνουμε με 0-3 παίζοντας με 10 παίκτες και το 5ο γκολ είναι ανεξήγητο πως ήρθε. Αν κάποιος θέλει να πετύχει πράγματα θα πρέπει να έχει και ανάλογη νοοτροπία.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ντροπιαστική εικόνα, αλλά στο δεύτερο παρουσιάσαμε διαφορετικό χαρακτήρα. Στο ημίχρονο είπα στους παίκτες πως δεν είσαστε σήμερα εσείς που με κάνατε περήφανο όλη την χρονιά. Πίστευα όμως ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Αδικούν τους εαυτούς με εμφανίσεις σαν την σημερινή.

Είμαι απογοητευμένος από τον τρόπο λειτουργίας. Δεν είχαν κίνητρο. Πρέπει να βρούνε κίνητρο να αγωνίζονται όλη την χρονιά. Υπήρξαν πολλά προβλήματα καθ’ όλη τη σεζόν που δεν τα μάθατε ποτέ. Δεν ξέρω τι να πω. Δεν αξίζει στον Πανσερραϊκό η 8η θέση και δεν λαϊκίζω. Αυτή η πόλη, αυτή η ομάδα είναι σαφώς για πιο ψηλά».

Πηγή: serressport

Last modified onΚυριακή, 28 Μάιος 2017 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep