Να κλείσει με τρίποντο

Η αποστολή του Πανσερραϊκού για το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος κόντρα στον Αιγινιακό.

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες εντός έδρας θα παραταχθεί ο Πανσερραϊκός απέναντι στον Αιγινιακό την Κυριακή (28/05) στην αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Άλλωστε αυτό είναι και το τελευταίο παιχνίδι στις Σέρρες για φέτος για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, που θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της για τη στήριξή του με την κατάκτηση ενός ακόμα τριπόντου.

Τα «λιοντάρια», που προέρχονται από την ήττα στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση (2-1), είχαν πάρει στα χαρτιά το τρίποντο στο τελευταίος ματς στις Σέρρες κόντρα στη Σπάρτη, ωστόσο εντός αγωνιστικών χώρων κέρδισαν τελευταία φορά στο γήπεδό τους στις 26 Μαρτίου, όταν και είχαν επικρατήσει με 2-1 του Αγροτικού Αστέρα.

Για το ματς με τον Αιγινιακό ο Παναγιώτης Διλμπέρης δεν υπολογίζει στον Τσελεπίδη, ο οποίος παραμένει στα… πιτς, ωστόσο από την άλλη διαθέσιμοι είναι οι Κανούλας και Ντόραγκι, που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους, όπως επίσης και ο Κάκκο, που επέστρεψε από την Ολλανδία όπου είχε μεταβεί για την κηδεία της γιαγιάς του.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Μέλκας, Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Καψάλης, Στέβιτς, Ντόραγκι, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Σιάκκας, Γαβριηλίδης, Φουσού, Γιαξής, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κάκκο, Πόζογλου, Κανούλας, Γκούρτσας.

Last modified onΣάββατο, 27 Μάιος 2017 19:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep