«Πάντα έχουμε κίνητρο»

Ο Σάκης Κανούλας μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Πανσερραϊκού κόντρα στον Άρη

Παρά το γεγονός πως το βαθμολογικό ενδιαφέρον της αναμέτρησης της Κυριακής (30/04, 17:00) ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Άρη είναι, ουσιαστικά, μονόπλευρο, τα «λιοντάρια» δεν πρόκειται να κατέβουν στο παιχνίδι χωρίς κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα, όπως τονίζει με δηλώσεις του στην «Arena Press» ο Σάκης Κανούλας. 

«Ο Άρης έχει βαθμολογικό κίνητρο για να μπει στη δυάδα ανόδου. Εμείς είμαστε σωμένοι από καιρό, αλλά ποτέ χαλαροί και αδιάφοροι. Πάντα έχουμε κίνητρα, τις δικές μας προκλήσεις, όχι επειδή παίζουμε κόντρα στον Άρη, αλλά επειδή ανήκουμε στον Πανσερραϊκό. Η αλήθεια είναι ότι μας λείπει φέτος μια μεγάλη νίκη, με αντίπαλο από την πρώτη πεντάδα, το γκρουπ της κορυφής. Μόνο τον Αγροτικό Αστέρα κερδίσαμε από τις ομάδες που προπορεύονται βαθμολογικά. Το κλειδί θα είναι να μην φοβηθούμε, να είμαστε… υπάκουοι τακτικά στο προπονητικό πλάνο και να «χτυπήσουμε» στις αδυναμίες του αντιπάλου. Ίσως μας βοηθήσει το άγχος του Άρη, ειδικά όσο κυλά ο χρόνος. Πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, όπως το να δεχόμαστε συχνά γρήγορο γκολ», υποστήριξε ο 25χρονος φορ, που κατά το παρελθόν έχει φορέσει και την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου, το οποίο ήταν και η αφορμή για να… πεισμώσουν, ενόψει συνέχειας, αλλά και στο πως νιώθει που θα βρεθεί και πάλι αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα:

«Στον πρώτο γύρο χάσαμε 4-0, στο χειρότερο ίσως φετινό μας παιχνίδι και την πιο μεγάλη ήττα μας. Ήταν βαρύ και μας πεισμώνει παραπάνω, για να δείξουμε ότι δεν το αξίζαμε. Όσο για μένα, πέρασα από τον Άρη, αλλά πέρασαν πέντε χρόνια, έπαιξα ξανά αντίπαλός του, στον πρώτο γύρο, αλλά και με Καβάλα- Απόλλωνα. Δεν θα το χαρακτήριζα ιδιαίτερο ματς, όλα για μένα είναι το ίδιο, τα δίνω όλα για να βοηθώ τον Πανσερραϊκό. Ελπίζουμε να έρθει αρκετός κόσμος μας στο γήπεδο. Στη συνέχεια θα δούμε χωριστά τα παιχνίδια, για όσες παραπάνω νίκες γίνεται και για να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα. Όσο για τη φετινή σεζόν, σωθήκαμε από τις αρχές του δεύτερου γύρου, πιο γρήγορα από πέρυσι, με σχετικά νεανικό ρόστερ, πιο χαμηλό μπάτζετ και δε νομίζω ότι μπαίνει αρνητικό πρόσημο».

Πηγή: arenafm.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΠαρασκευή, 28 Απρίλιος 2017 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep