«Πανσερραϊκός στη Super League»

Ο Σερραίος επιθετικός, Δημήτρης Γκούρτσας, μίλησε στο Fl News για τον Πανσερραϊκό τον οποίο βλέπει στη... Super League.

Ο Δημήτρης Γκούρτσας ήταν την περασμένη αγωνιστική ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Πανσερραϊκού. Ο 26χρονος επιθετικός σημείωσε δύο γκολ και οδήγησε τα «λιοντάρια» στη νίκη (2-1) επί του Αγροτικού Αστέρα και μάλιστα με ανατροπή. Ο Σερραίος επιθετικός υπέγραψε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην ομάδα της πόλης του, προερχόμενος από τον Αιγινιακό. Σε 14 συμμετοχές έφτασε τα πέντε γκολ και έχει ήδη βοηθήσει την ομάδα στη βαθμολογική της ανάταση. Ο σέντερ φορ από τη Νιγρίτα μίλησε στο Fl News για την πορεία του Πανσερραϊκού, τον οποίο βλέπει στη... Super League.

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βοηθάω την ομάδα με τα γκολ μου και που αυτά δίνουν βαθμούς. Όμως είναι ομαδική η προσπάθεια και το γεγονός ότι βάζω γκολ, το οφείλω στους συμπαίκτες μου και στον προπονητή μου. Όταν υπέγραψα στην ομάδα, το μόνο που ήξερα ήταν ότι θα δώσω και την ψυχή μου για τον Πανσερραϊκό. Είναι η ομάδα που μεγάλωσα και στην οποία έκανα τα πρώτα μου βήματα».

Ο Γκούρτσας πρόσθεσε: Δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ θέμα υποβιβασμού της ομάδας. Βρεθήκαμε κάποια στιγμή χαμηλά, όμως δεν σκεφτήκαμε ούτε μια στιγμή αυτό το ενδεχόμενο». Όσο για το γεγονός ότι συνηθίζει να βάζει γκολ, σημείωσε: «Σίγουρα το να σκοράρεις εξαρτάται από ένα σύνολο πραγμάτων, όπως η ικανότητα, η αντίληψη, αλλά και η ομάδα που αγωνίζεσαι. Εγώ δόξα τω Θεώ βρίσκομαι σε μια ομάδα που με βοηθάει πολύ για να σκοράρω».

Ο 26χρονος ρωτήθηκε για το πώς βλέπει το μέλλον του Πανσερραϊκού και το δικό του, λέγοντας: «Το μέλλον του Πανσερραϊκού πρέπει να είναι στη Super League. Έχει τεράστια ιστορία ως ομάδα. Οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν πολύ μεγάλο αγώνα για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Πιστεύω ότι η νέα χρονιά θα είναι η αρχή για ένα καλύτερο μέλλον. Με τη στήριξη όλων η ομάδα μπορεί να ανέβει στη Super League. Όσο για το δικό μου μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει. Όμως το μυαλό μου και η ψυχή μου βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Πανσερραϊκό».

Last modified onΤρίτη, 28 Μάρτιος 2017 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep