«Βγάλαμε πάθος και δύναμη»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για το πάθος και τη δύναμη που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο με την Ελευσίνα. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για το πάθος και τη δύναμη που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο με την Ελευσίνα.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης παραδέχθηκε πως δεν ήταν εύκολη η νίκη επί της Ελευσίνας, ούτε και η δημιουργία σε ένα τέτοιο αγωνιστικό χώρο.

Στο πάθος και την δύναμη που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο στάθηκε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης, αμέσως μετά τη νίκη με 1-0 επί του Πανελευσινιακού. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης.

«Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο, όπου θα ήταν απίθανο για κάθε ομάδα να καταφέρει να παίξει ένα ορθολογικό ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο ένα γκολ προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση, αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο δούλεψαν πάρα πολύ, έβγαλαν πάθος και δύναμη. Σε κάποιες στιγμές έλειπε το καθαρό μυαλό, αφού θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας στα σημεία που ο αντίπαλος πίεζε αρκετά. Το γκολ ήρθε σε ένα σημείο που δεν έμενε αρκετός χρόνος και ήταν πιο εφικτό να το ελέγξουμε με περισσότερη άνεση το παιχνίδι.

Σημαντική νίκη για εμάς στην έναρξη του πρώτου γύρου, η οποία έρχεται να γίνει η τρίτη στη σειρά και να ανατρέψει ουσιαστικά το κακό προηγούμενο διάστημα που υπήρχε. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελευσίνας και τους ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τους».

Last modified onΚυριακή, 26 Φεβρουάριος 2017 18:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep