Τα βλέμματα στον Βελίτσκοφ

Φιλική ήττα (2-0) του νεανικού Πανσερραϊκού από τη Λοκομοτίβ Σόφιας.

Φιλικό παιχνίδι με τη Λοκομοτίβ Σόφιας έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης (25/01) ο Πανσερραϊκός. Και η ήττα (2-0) ήρθε σε δεύτερη μοίρα, αφού τα βλέμματα όλων στράφηκαν στην παλιά δόξα των «λιονταριών» και πλέον πρόεδρο της βουλγαρικής ομάδας, Μπόικο Βελίτσκοφ που παρακολούθησε την αναμέτρηση από την εξέδρα των επισήμων.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή τους με εξαίρεση τους νεοαποκτηθέντες Στέφαν Άντριτς, Μποριβόγιε Ρίστιτς και τους Γιώργο Σιάκκα, Ματίγια Τάντιτς. Σημειώνεται ότι ο Παναγιώτης Διλμπέρης παρακολούθησε από μπουθ την αναμέτρηση και τσέκαρε ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων. Την καθοδήγηση είχε ο Νίκος Κατσαβάκης. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Ντιμιτρόφ (83'), Αλεξάντροφ (88').

ris

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ρίστιτς, Σαμαράς, Ουζουνίδης, Λατινόπουλος, Μακούσης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Γκάλιος, Τάντιτς, Άντριτς, Βουδουρίδης. Έπαιξαν και οι Ιβαντζίκης, Μπουτάκογλου, Γεωργαντάς, Μητρούσκας, Χριστοφορίδης, Βασιλειάδης, Παπαρίζος, Πέτρου, Βάσσος, Κασίμης, Καρακώστας, Χαραλαμπίδης και Βάκουλης.

ΠΗΓΗ: ert.gr

Last modified onΤετάρτη, 25 Ιανουάριος 2017 21:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep