«Του χρόνου άνοδο στη Super League»

Την άνοδο στη Super League θα διεκδικήσει ο Πανσερραϊκός τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον Νικόλτσιο

Αλλαγή στόχων το καλοκαίρι προανήγγειλε ο Κωνσταντίνος Νικόλτσιος στον Πανσερραϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σε δηλώσεις του στην κάμερα του ΤΗΛΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, επισήμανε πως φέτος τα «λιοντάρια» θέλουν να παραμείνουν σε μια καλή θέση και για τη νέα σεζόν, όπως αποφασίστηκε στο πρόσφατο ΔΣ, θα γίνουν μεταγραφές για να διεκδικήσουν την άνοδο στη Super League.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μου άρεσε η ομάδα, στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, είχαμε ευκαιρίες, ήμασταν άτυχοι και με τα δοκάρια. Θέλει μια καλύτερη προσπάθεια. Βέβαια, αυτή τη στιγμή το κυριότερο είναι να παραμείνουμε σε μια καλή θέση και να ετοιμαστούμε για την έφοδο την επόμενη χρονιά.

Θεωρώ πως υπάρχουν προϋποθέσεις η ομάδα να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Υπάρχει όραμα. Χθες (σ.σ.: Σάββατο) είχαμε Δ.Σ., θέσαμε τις προτεραιότητες. Το κυριότερο που εντοπίσαμε είναι ότι πρέπει να ενισχύσουμε την ομάδα με παίκτες του Νομού και θα δημιουργηθεί ειδική επιτροπή, ενώ στόχος είναι οι υποδομές, ένα αθλητικό κέντρο. Αυτή την στιγμή να μην περιμένουμε μεταγραφές, αλλά για το καλοκαίρι ο κύριος Σεβασλίδης εκπονεί ένα σχέδιο να κάνουμε πολλές μεταγραφές και να είμαστε το φαβορί για τη Super League».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep