«Στις λεπτομέρειες...»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης, είπε ότι η ομάδα του έχασε στις λεπτομέρειες από τον ΟΦΗ.

Ο Πανσερραϊκός στάθηκε αξιοπρεπώς στο Γεντί Κουλέ με τον ΟΦΗ, αλλά δεν απέφυγε την ήττα. Ο τεχνικός των Σερραίων, Παναγιώτης Διλμπέρης, ανέφερε μετά το ματς: «Ήταν ένα ματς το οποίο φαινόταν ότι το μεγάλο κίνητρο το είχε ο ΟΦΗ. Μέσα από την διαδικασία του παιχνιδιού θέλαμε να μεταφέρουμε την πίεση, αλλά το πολύ γρήγορο γκολ δημιούργησε διαφορετικές συνθήκες και στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να ανοιχτούμε με αποτέλεσμα να έχει ο ΟΦΗ πολλές ευκαιρίες.

Είχαμε όμως και εμείς κλασικές ευκαιρίες με τον Κανούλα τόσο στο 1-0 όσο στο 2-0. Όταν αντιμετωπίζεις ομάδες που έχουν υψηλότερο μπάτζετ θα πρέπει να παίρνεις κάτι και πιστεύω ότι υστερήσαμε στις λεπτομέρειες».

Για το εφετινό πρωτάθλημα της Football League: «Το φετινό πρωτάθλημα με τις ιδιαιτερότητες που έχει η Β΄Εθνική με την δύναμη και το πάθος δεν παίζει ρόλο η τακτική. Έχουν ξεχωρίσει τα φαβορί, ένα άλλο γκρούπ είναι στη μέση και ένα παλεύει για την παραμονή. Το πρωτάθλημα θα κριθεί το πώς θα εντάξει την δυναμική που έχει στις συνθήκες του πρωταθλήματος».

Last modified onΚυριακή, 08 Ιανουάριος 2017 22:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep