«Κλειδί το γρήγορο γκολ»

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για την ευκαιρία του Πανσερραϊκού να πάρει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης μίλησε για την ευκαιρία του Πανσερραϊκού να πάρει το ματς στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης στάθηκε στις ευκαιρίες του Πανσερραϊκού στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Απόλλωνα.

Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε πως η ομάδα του είχε τους χώρους να κλέψει το ματς στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν το κατάφερε και ο Απόλλων με το γκολ του Πετρόπουλου στο 48ο λεπτό έδωσε τέλος στο ματς. Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας των Σερρών μετά την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη.

«Θέλαμε πάρα πολύ να πάρουμε ένα αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που φαντάζει και είναι ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο. Αν εξετάσουμε το παιχνίδι αγωνιστικά θα δούμε πως δεν εκμεταλλευτήκαμε το στρατηγικά και τακτικά ορθό πρώτο ημίχρονο. Βρήκαμε πάρα πολλούς χώρους για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε στην μετάβαση τον αντίπαλο, αλλά δεν το κάναμε. Πιστεύω πως αν η φάση που Κάκκο, που είναι η πρώτη που δημιουργήθηκε στο παιχνίδι, είχε άλλη κατάληξη θα ήταν και εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα του αγώνα και όσα θα λέγαμε τώρα.

Κλειδί του παιχνιδιού ήταν το πολύ γρήγορο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο για τον Απόλλωνα. Ήταν ακόμη μια αδράνεια δική μας και από εκεί και μετά δεν έγινε κάτι που θα ήταν ορθολογικό, επειδή πολλοί βρεθήκαμε σε άσχημη ημέρα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την μπάλα για πολύ ώρα στα πόδια μας και να δημιουργήσουμε κινδύνους στον αντίπαλο. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του».

Last modified onΠέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2016 20:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep