Κύπελλο... τέλος για Πανσερραϊκό

Η ήττα από τον Λεβαδειακό είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του Πανσερραϊκού από το Κύπελλο.

Με την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής στον όμιλο του Κυπέλλου ο Πανσερραϊκός γνώρισε τον αποκλεισμό. Μετά και την ήττα (3-1) από τον Λεβαδειακό, η ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη δεν συνεχίζει στον θεσμό (είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τον Κισσαμικό). Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ μόλις στο 1', ύστερα από 58 δευτερόλεπτα. Ο Παππάς συνεργάστηκε με τον Βασιλείου, έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).

Στο 13' έγινε το 2-0. Από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζεζίνιο, ο Ουόν επωφελήθηκε από τις κόντρες και με πλασέ νίκησε τον Ντουπρέ. Τα «λιοντάρια» απείλησαν στο 28', στην ίδια φάση, με Κάκκο και Κανούλα, αλλά ο Μοσχονάς αποσόβησε τον κίνδυνο. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και έφτασαν και σε τρίτο τέρμα. Ο Τόπι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ντουπρέ έκανε άστοχη έξοδο και ο Γιακουμάκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Σε σχέση με το πρώτο μέρος, η εικόνα του Πανσερραϊκού στο δεύτερο καλυτέρευσε. Οι παίκτες του Παναγιώτη Διλμπέρη μείωσαν στο 66' σε 3-1. Ο Κάκκο έφυγε στην αντεπίθεση από αριστερά, έκανε σουτ το οποίο έδιωξε προσωρινά ο Μοσχονάς, όμως πήρε το ριμπάουντ και με νέο πλασέ ευστόχησε. Στο 83' θα μπορούσε να γίνει το 3-2, αλλά ο Μαφουτά δεν αξιοποίησε την εξαιρετική ασίστ του Κάκκο, με αποτέλεσμα ο Μοσχονάς να μπλοκάρει.

Ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε και στο 91' να σκοράρει, αλλά το σουτ του Κάκκο από θέση βολής έφυγε πάνω από το δοκάρι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΣΚΟΡΕΡ: 1' Παππάς, 13' Ουόν, 41' Γιακουμάκης - 66' Κάκκο

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Ζεζίνιο, Μάντζιος (60' Σένκα), Βασιλείου (73' λ. τρ. Καψάσκης), Μάγκας, Γιακουμάκης, Τόπι, Μεντί, Καλτσάς, Ουόν (61' Μιλιάζες), Παππάς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Nτουπρέ, Καψάλης, Τσελεπίδης (46' Στέβιτς), Παπατζίκος, Βοσκόπουλος, Φουσού, Παναγιωτίδης (69' Μαφουτά), Τσιμίκας (57' Χατζηδημητρίου), Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών), Κοντιζάς (Πειραιά)

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep