«Πρεμιέρα... Χάλογουιν» (photos)

Τα ποστ του Πανσερραϊκού για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Με όσα διαδραματίζονται στη Football League και στα συμβούλια αυτής η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι να το ρίξει κανείς στην... πλάκα. Και ο Πανσερραϊκός που έχει πιάσει το νόημα, αντιμετώπισε με χιούμορ την είδηση για έναρξη του πρωταθλήματος. Με ποστ στο Facebook μίλησε για την πρεμιέρα... Χάλογουιν και τη νίκη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας κόντρα στο... Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Στο ένα ποστ ο Πανσερραϊκός ανέφερε:

«Και όπως φαίνεται έχουμε ΠΡΕΜΙΕΡΑ επιτέλους βάζοντας τέλος στο σήριαλ της έναρξης της Football League. Νικήσαμε στο νήμα το Μετρό Θεσσαλονίκης και τον ερχομό της "ανάπτυξης". Την Δευτέρα στις 15:00 τα Λιοντάρια μας αντιμετωπίζουν στον Λάκκο των Λεόντων τον Πανελευσινιακό #Καλλιό_αργά_παρά_ποτέ».

pos

Και το δεύτερο ποστάρισμα...

«Ξεκινάμε επιτέλους με Κύπελλο κόντρα στον Κισσαμικό την Πέμπτη στις 15:00 και Δευτέρα ίδια ώρα κόντρα στην Ελευσίνα για το Πρωτάθλημα!
Άντε γιατί ο κόσμος είχε απελπιστεί να αγοράζει κολλύρια για να δει αυτά τα υποκατάστατα της συμφοράς σαν το Τσουλού και της διάφορες Πρεμιερομπουντεσλίγκες. #ξεκινάμε #θα_γίνει_της_εμβόλιμης #Football_League_the_best_league_ever #δεν_ειναι_πρωταπριλιά #Χάλογουιν_η_πρεμιέρα_ταιριαστή_ημέρα».

pos1

Last modified onΤρίτη, 25 Οκτώβριος 2016 01:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep