O νέος Πανσερραϊκός (photos)

Ο Πανσερραϊκός παρουσίασε ρόστερ, διαρκείας και διοίκηση.

Με σύνθημα «Όλοι μαζί για τον Πανσερραϊκό» έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (26/09) η παρουσίαση των «λιονταριών». Σε ξενοδοχείο της πόλης και παρουσία των διοικούντων, των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και εκπροσώπων της τοπικής αρχής οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν το ρόστερ της νέας σεζόν, τα εισιτήρια διαρκείας και το νέο διοικητικό σχήμα.

Ο νομικός σύμβουλος, Άκης Τρέντσιος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μας περιμένει πολύ δύσκολη χρονιά. Η ομάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, αλλά στάθηκε στα πόδια της. Η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να βάλει ξανά τον Πανσερραϊκό στα σπίτια όλων των Σερραίων».

Ο πρόεδρος, Χρήστος Κοράκης είπε: «Κάνουμε έναν άθλο και ήρθαμε πριν τέσσερα χρόνια να βοηθήσουμε. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη, κυρίως οικονομικά, χρονιά και τα λάθη που γίνονται από μέρους μας θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους ότι είναι αληθινά παρά τα όσα ακούγονται στην πιάτσα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια το καλοκαίρι για τη μεταβίβαση, αλλά θεωρήσαμε ότι οι λύσεις που είχαμε δεν ήταν σωστές.

Δεν μπορεί ξαφνικά οι 10.000 που έρχονταν στο γήπεδο να έγιναν 200. Περιμένουμε περισσότερη στήριξη. Δεν θα βάλουμε σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό και σε πολύ δύσκολες οικονομικά εποχές, όσοι δεν μπορούν να αγοράσουν θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο».

Στο πάελ βρέθηκε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, ο οποίος τόνισε: «Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε περήφανο τον κόσμο και με τον τρόπο μας να τους ξαναφέρουμε στο γήπεδο. Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο. Η χρονιά είναι κομβική και θεωρώ ότι είμαστε στον σωστό δρόμο».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΤρίτη, 13 Δεκέμβριος 2016 22:26

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep