Δανεικούς από ΠΑΟΚ

Ο Τάσος Δημητριάδης είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θέλει ως δανεικούς ο Πανσερραϊκός. Ο Τάσος Δημητριάδης είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θέλει ως δανεικούς ο Πανσερραϊκός.

Στον Πανσερραϊκό περιμένουν την απάντηση για τους τρεις ποδοσφαιριστές που ζήτησαν από τον «δικέφαλο».

Την ενίσχυση του ρόστερ τους με ποιοτικές λύσεις επιθυμούν στον Πανσερραϊκό και έχουν κάνει ήδη επαφές με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών από την ομάδα U21 του «δικεφάλου».Οι Τιμόθεος Τσελεπίδης, Γιώργος Κάκκος και Τάσος Δημητριάδης είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του η ομάδα των Σερρών. Και οι τρεις ήταν βασικοί άξονες της ομάδας και είχαν αρκετές συμμετοχές, ενώ ο Τάσος Δημητριάδης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που έδωσαν πολλές λύσεις επιθετικά στην ομάδα με 14 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης είναι κεντρικός αμυντικός (20 χρονών – 1,84 μ.) και είχε 21 αγώνες με 1 γκολ στο τελευταίο πρωτάθλημα νέων της Super League. O Γιώργος Κάκκος αγωνίζεται ως ακραίος μέσος, είναι 19 ετών και πέρσι είχε 6 γκολ σε 15 αγώνες. Ο Τάσος Δημητριάδης είναι επιτελικός μέσος, αγωνίζεται συνήθως πίσω από τους επιθετικούς, αλλά είναι αποτελεσματικός και πέρσι είχε 14 γκολ και 4 ασίστ σε 21 αγώνες.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep