«Από Ουγκάντα... Σέρρες»!

O Ερμάν Ντέζα Ουάσουα έρχεται για να δοκιμαστεί από τον Πανσερραϊκό

Επιθετικό από την Ουγκάντα φέρνει ο Πανσερραϊκός, όπως αναφέρει δημοσίευμα από την αφρικανική χώρα. Ο λόγος για τον Ερμάν Ντέζα Ουάσουα, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στην Καμπάλα Κάπιταλ Σίτι. Ο νεαρός φορ, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, έχει δεχτεί πρόσκληση από τον Πανσερραϊκό για να δοκιμαστεί και περιμένει να εκδοθεί η βίζα του για να έρθει στην Ελλάδα. Το ερώτημα, βέβαια, είναι πώς προέκυψε πρόσκληση τη στιγμή που τα «λιοντάρια» δεν γνωρίζουν ακόμα πώς θα πορευτούν διοικητικά...

«Έχουμε δεχτεί πρόσκληση από τον Πανσερραϊκό και τώρα αυτό που μένει είναι η έκδοση της βίζας για να ταξιδέψει για τις τελικές λεπτομέρειες και συζητήσεις», ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη, Τζέφρι Σόλο Καγιέμπα.

Ο Ουάσουα γεννήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 1994 και ξεκίνησε την καριέρα του από την Μασάκα, πετυχαίνοντας τη σεζόν 2010-11 12 γκολ σε 18 ματς. Την επόμενη διετία έπαιξε στη Βίλα, με απολογισμό 20 τέρματα σε 38 παιχνίδια. Το 2013 μετακόμισε στην Καμπάλα Κάπιταλ, όπου πέτυχε 26 τέρματα σε 55 ματς, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα. Το 2015 αγωνίστηκε για λίγο στην Κένυα με τη Σοφοπάκα, πετυχαίνοντας δυο γκολ σε επτά ματς. Επιστρέφοντας στη συνέχεια στην Καμπάλα Κάπιταλ, είχε 10 συμμετοχές και 4 γκολ. Παράλληλα, έχει δύο συμμετοχές στο αφρικανικό Champions League.

Last modified onΚυριακή, 10 Ιούλιος 2016 23:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep