Αναμενόμενη αναβολή

Καμία εξέλιξη στον Πανσερραϊκό σχετικά με τις επαφές Κοράκη - επιχειρηματιών.

Το flnews σας ενημέρωσε την Τετάρτη (22/06) ότι το προγραμματισμένο για την Πέμπτη (23/06) συμβούλιο του Πανσερραϊκού όδευε προς αναβολή. Αυτό, λοιπόν, επιβεβαιώθηκε, καθώς από τις επαφές του Χρήστου Κοράκη με τους επιχειρηματίες που είναι υποψήφιοι να βοηθήσουν οικονομικά, δεν έφεραν, προς το παρόν, τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Τα «λιοντάρια» ψάχνουν επειγόντως λύση, αλλά όλα δείχνουν πως θα οδηγηθούν σε αυτή της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, ελπίζοντας πως ο κόσμος θα συνδράμει εν μέσω πολύ δύσκολων οικονομικών συνθηκών.

Στην ΑΕ Καραϊσκάκης ο Ανδρούτσος

Ο Απόστολος Ανδρούτσος είχε ανακοινώσει προ εβδομάδων ότι σκεφτόταν να κρεμάσει τα γάντια του, όμως τελικά έδωσε τα χέρια με την ΑΕ Καραϊσκάκης και θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Γ' Εθνική. Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Απόστολο Ανδρούτσο που πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανσερραικό και ανήκει πλέον στις τάξεις της ομάδας μας. Με την εμπειρία του ο 27χρονος (26-7-1989) Γιαννιώτης τερματοφύλακας, πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά και θα είναι ο φύλακας-άγγελος της ομάδας μας.

Ο Απόστολος Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν,σε Ατρόμητο, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο, Παναχαική (έχει διατελέσει και διεθνής με την εθνική ελπίδων), Πανσερραικό. Είμαστε χαρούμενοι για μια ακόμη σημαντική ενίσχυση της ομάδας όπως αυτή του Απόστολου Ανδρούτσου, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής».

Last modified onΠέμπτη, 23 Ιούνιος 2016 16:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep