«Καταδικασμένοι πρωταγωνιστές»

Ο Ηλίας Μέλκας ζήτησε συγγνώμη για την έως τώρα πορεία του Πανσερραϊκού.

Σε τροχιά υποβιβασμού βρίσκεται ο Πανσερραϊκός και σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνει τον πρωταγωνιστικό στόχο που είχε μπει στο ξεκίνημα. Τη Δευτέρα (11/01) ο τερματοφύλακας, Ηλίας Μέλκας μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και τον Βασίλη Αναστασιάδη και τόνισε ότι «το υπογράφω, η ομάδα δεν πρόκειται να υποβιβαστεί». Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για νίκη σε βάρος του Παναιγιαλείου.

Το flnews απομαγνητοφώνησε τη συνέντευξη του Μέλκα και σας την παρουσιάζει...

Αρχικά ανέφερε για το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα:
«Δυστυχώς αλλιώς το φανταζόμουν. Με την ΑΕΛ ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα. Αλλιώς το είχαμε σχεδιάσει. Δεν μπορούμε, όμως να κοιτάμε τα περασμένα. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να δούμε το ματς στο Αίγιο. Κακά τα ψέματα, η ομάδα είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί. Αν όχι φέτος, σύντομα να ανέβει. Δεν θεωρώ ότι υστερούσαμε σε κάτι ή βάλαμε τον εαυτό μας σε μια υποδεέστερη κατάσταση. Και οι ξένοι από την πρώτη μέρα κατάλαβαν πού βρίσκονται. Ακούγεται λίγο γραφικό, αλλά αυτή δεν είναι μόνο η δική μου άποψη. Μιλάω βάσει της ιστορίας και της πορείας της ομάδας».

Για το ματς με την ΑΕΛ:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά. Ισορροπήσαμε, πήραμε το πάνω χέρι και από μία φάση ήρθε το γκολ. Οι ισορροπίες ήταν λεπτές και όποιος σημείωνε γκολ θα νικούσε».

Για το κλίμα στην ομάδα:
«Υπάρχει στενοχώρια. Όσο δεν αλλάζει αυτό θα έρχεται και η πίεση. Υπάρχουν έμπειρα παιδιά και πρέπει να κάνουμε την πίεση αυτή δημιουργική. Κινδυνεύουμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση η ομάδα να πέσει, το υπογράφω».

Για τους οπαδούς:
«Η ήττα αυτή πόνεσε λίγο παραπάνω, γιατί είναι και το γόητρο. Οι αποστάσεις είναι μεγάλες και αν κάνουμε ντεμαράζ, τότε θα γυρίσουν στο γήπεδο. Υπάρχει πικρία, γιατί για αλλού ξεκινήσαμε».

Για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο:
«Είναι μία ομάδα στα μέτρα μας. Πάμε για τη νίκη ξεκάθαρα».

Για το τι λένε οι παίκτες μεταξύ τους:
«Τα δίνουμε όλα από την πρώτη ημέρα. Είχαμε πει να πάμε για νίκη σε κάθε ματς. Βάλαμε υψηλό στόχο, ώστε στο τέλος να βγούμε ή να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις. Δεν αλλάζει ο στόχος της καθημερινής μάχης και της προσπάθειας για νίκη κάθε Κυριακή».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:
«Ήταν πολύ ωραία. Ήρθαν και οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας, αλλά δυστυχώς ήμασταν εμείς που φύγαμε με σκυμμένο κεφάλι».

Για το αν υπάρχει ανταγωνισμός με τον Ανδρούτσο:
«Γνωριζόμαστε πάνω από 13 χρόνια, από μία κατασκήνωση. Εγώ ήμουν στον Ηρακλή και εκείνος στα Γιάννινα. Από τότε είμαστε φίλοι. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά συναγωνισμός. Είμαστε φίλοι πάνω από όλα».

Για το πώς επέλεξε να γίνει ποδοσφαιριστής από τη στιγμή που ο πατέρας του είναι προπονητής στο βόλεϊ:
«Αν με ακούει θα με βρίζει. Μου είχε πει να ασχοληθώ, αλλά μία μέρα του είπα ότι εγώ γυναικείο άθλημα δεν κάνω. Μου είπε ότι ήλπιζε να μην το μετανιώσω. Νομίζω ότι με ζηλεύει και θα ήθελε τώρα εκείνος να είναι στο ποδόσφαιρο και εγώ στο βόλεϊ».

Για το τι έχει να πει στους οπαδούς:
«Μία μεγάλη συγγνώμη. Όχι μόνο για την ήττα από την ΑΕΛ, αλλά για όλη την πορεία. Μην απογοητευόμαστε. Τους έχουμε ανάγκη. Να στηρίξουν την προσπάθειά μας και της διοίκησης που είναι φανταστική. Δεν μας έχει λείψει τίποτα».

Last modified onΔευτέρα, 11 Ιανουάριος 2016 16:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep