«Μόνο να κερδίσουμε είχαμε»

Ελπιδοφόρα τα μηνύματα που άφησε ο Πανσερραϊκός από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης σύμφωνα με τον Παύλο Δημητρίου

Μπορεί να ηττήθηκε από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 αλλά ο Πανσερραϊκός σύμφωνα με τον Παύλο Δημητρίου μόνο να κερδίσει είχε από το εν λόγω ματς. Ο τεχνικός των Σερραίων εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κάνοντας λόγο για ελπιδοφόρα μηνύματα.

«Από το σημερινό παιχνίδι αυτό που θέλαμε ήταν να έχουμε μια καλή απόδοση, μία καλή εικόνα, αν αυτή την εικόνα μπορούσαμε να την μεταφράσουμε και σε ουσία θα ήταν κάτι καλό. Πιστεύω πως στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, είχαμε τελικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία, θα μπορούσαμε να φτάσουμε και σε ένα γκολ όμως δεν έγινε και ιδιαίτερα μετά το γκολ του Αστέρα πιστεύω πως τα παιδιά πίστεψαν πως είναι δύσκολο να κάνουν κάτι και εκεί χάσαμε μέτρα» ανέφερε αρχικά μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας έχοντας το σκορ και με τους ικανότατούς παίκτες έπραξε όπως έπρεπε να πράξει δηλαδή είχε την κατοχή κυκλοφορούσε την μπάλα σε όλο το γήπεδο, εμείς παίξαμε έναν άλλο ρόλο σε αυτό το ημίχρονο αλλά ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε απέναντί μας μία εξαιρετική ομάδα. Νομίζω πως από αυτό το παιχνίδι μόνο να κερδίσουμε είχαμε, κερδίσαμε αρκετά πράγματα και ένα από αυτά η εικόνα των νεαρών παικτών που μας κάνουνε να ελπίζουμε σε αυτούς. Εύχομαι στον Αστέρα καλή συνέχεια είναι εξαιρετική ομάδα και στον Πανσερραϊκό να πάμε στην Λαμία και να συνεχίσουμε ένα βήμα μπροστά την πορεία που ξεκινήσαμε πριν από τρείς εβδομάδες».

Ερωτηθείς για το αν ο Πανσερραϊκός «κέρδισε» κάποιους παίκτες απάντησε: «Αυτό θέλαμε να δούμε και στα δύο παιχνίδια και στην Μυτιλήνη και εδώ, αυτό θέλαμε να δούμε τις δυνατότητες αυτών των παιδιών που δεν είχαν μέχρι τώρα παρουσία σε αγώνες και νομίζω ότι πράγματι είναι ελπιδοφόρα τα μηνύματα».

Όσον αφορά το παιχνίδι με την Λαμία δήλωσε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, για τον Πανσερραϊκό όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάς είναι καλή απόδοση να μπαίνεις στο παιχνίδι με διάθεση και αν είσαι καλός έχεις ελπίδες να νικήσεις».

Εκ μέρους των παικτών παρέστη ο Νίκος Τσομαχασβίλι τονίζοντας: «Είναι το πρώτο μου ματς σε αυτή  την κατηγορία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μου  που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία έστω και για 15 λεπτά όσο μπήκα είναι μεγάλη ευκαιρία».

Last modified onΤετάρτη, 16 Δεκέμβριος 2015 19:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep