Κίνδυνος «καμπάνας»

Στον αθλητικό δικαστή ο Πανσερραϊκός για πανό σχετικό με την κάρτα φιλάθλου και υβριστικό σύνθημα σε βάρος του Κοντονή.

Κίνδυνο προστίμου αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός. Η σερραϊκή ΠΑΕ κλήθηκε και απολογήθηκε την Παρασκευή (04/12) για το πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί του στον αγώνα με τη Ζάκυνθο σχετικά με την κάρτα φιλάθλου, ένα υβριστικό σύνθημα σε βάρος του Υφυπουργού, Σταύρου Κοντονή και για χρήση λέιζερ προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το flnews ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ...

Από πλευράς ΠΑΕ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος, Παναγιώτης Χαλκίδης και το μέλος της διοίκησης, Γιώργος Κουρτίδης. Ο πρώτος ζήτησε αναβολή, γιατί ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ, Πασχάλης Τρέντσιος βρισκόταν στην Κρήτη για δίκη, αλλά το αίτημα απορρίφθηκε από τον Πρωτοδίκη, Ελευθέριο Βόμβα. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπήρξε προσωρινή διακοπή για υβριστικό σύνθημα σε βάρος του Σταύρου Κοντονή, έγινε αναφορά στο πανό που είχε αναρτηθεί για την κάρτα φιλάθλου, ενώ στο φύλλο αγώνα έχει αναφερθεί και η χρήση λέιζερ προς τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Χαλκίδης σημείωσε ότι το πανό δεν ήταν υβριστικό και ότι το σύνθημα φώναξαν περίπου 10 άτομα. «Και συστάσεις κάναμε από τα μεγάφωνα και πήγαμε εμείς οι ίδιοι στην εξέδρα για να σταματήσουν», είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ. Μάλιστα, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κουρτίδης περίμεναν να ολοκληρωθούν οι υποθέσεις και ζήτησαν την επιείκια του Βόμβα.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 12:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep