Έχασε την ευκαιρία

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε, αλλά η Καλλονή με αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε 2-1.

Μεγάλη ευκαιρία για το βήμα πρόκρισης στους «16» του Κυπέλλου έχασαν οι «ρεζέρβες» του Πανσερραϊκού. Τα «Λιοντάρια» παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (03/12), απέναντι στην επίσης ανανεωμένη ΑΕΛΚ, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα που πήραν νωρίς (15') με τον Πόποβιτς.

Η ομάδα της Λέσβου αύξησε την πίεσή της και με τις αλλαγές στο δεύτερο 45λεπτο ήταν εμφανώς ανώτερη. Στο 55' ο Μπαργκάν έφερε το ματε στα ίσα και στο 85' ο Γεωργίου έπειτα από τακουνάκι του Μανούσου διαμόρφωσε το 2-1, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν το πρώτο τρίποντο στη φάση των ομίλων.

Ο Πανσερραϊκός θέλει πλέον νίκη σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης και ευνοϊκό για τον ίδιο αποτέλεσμα στο ματς Κισσαμικός - ΑΕΛ Καλλονής. Σημειώνεται ότι στην πιθανή ισοβαθμία με την Καλλονή υστερεί, ενώ σε αυτή με τους Κρητικούς θα μετρήσει η καλύτερη επίθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Καλτσάς, Γιουκαρής (34' Κλαντρούμπσκι), Ελλακόπουλος (46' Μπαργκάν), Μανούσος, Γεωργίου, Μάρκοβιτς (60' Χιντασέλι).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παύλος Δημητρίου): Μέλκας, Στεργιανός (75' Ιωαννίδης), Καψάλης, Κουκόλης, Ρούτσης, Ανδρέου (60' Ραμίρεζ), Τσιμίκας, Κιόσε, Παπαστεργίου (69' Μπεριάν), Αγγελούδης, Πόποβιτς.

Διαιτητής: Γκράνας (Θράκης)
Βοηθοί: Χούσκογλου (Θράκης), Τζαφόλιας (Αν. Αττικής)

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep