«Αδικούσαμε τους εαυτούς μας»

Θέμα χρόνου ήταν η ανάκαμψη για τον Πανσερραϊκό σύμφωνα με τον Γιώργο Ιωαννίδη

Αισιόδοξος για την πορεία του Πανσερραϊκού εμφανίζεται ο Γιώργος Ιωαννίδης που τονίζει ότι η ανάκαμψη ήταν θέμα χρόνου για τα «λιοντάρια». Μάλιστα, ο 27χρονος μέσος επεσήμανε πως στα προηγούμενα ματς οι παίκτες των Σερραίων αδικούσαν τους εαυτούς τους.

«Με τη Ζάκυνθο επιβραβεύτηκε η υπομονή μας αφού σκοράραμε στο 89΄ αλλά θα μπορούσαμε να βρούμε δίχτυα και νωρίτερα, είχαμε τις ευκαιρίες. Παίξαμε με πάθος και αποφασιστικότητα νικώντας και το άγχος. Σίγουρα ήταν κλειδί πως για δεύτερη φορά φέτος δεν δεχθήκαμε γκολ» επεσήμανε αρχικά μιλώντας στην εφημερίδα «Arena Press».

Επίσης, συμπλήρωσε: «Στα τελευταία ματς τα πόδια βάραιναν από την πίεση και έλειπε το καθαρό μυαλό όταν ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο. Ούτε όταν ήμασταν προτελευταίοι ανησυχούσαμε. Ξέρουμε τη δυναμική της ομάδας, τις δυνατότητες μας και η ανάκαμψη ήταν απλά θέμα χρόνου. Αδικούσαμε τους εαυτούς μας. Δεν έφταιγε κάτι συγκεκριμένο. Δεν μας έβγαιναν τα ματς. Χάναμε βαθμούς στις λεπτομέρειες, ενώ συχνά δεχόμασταν γρήγορα γκολ. Πρέπει πλέον να κοιτάξουμε μπροστά, να συνεχίσουμε την αντεπίθεση και υπόσχομαι καλύτερη εικόνα».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Τα ονόματα και τα ρόστερ φαίνονται στο γήπεδο. Όχι στην θεωρία. Ο Πανσερραϊκός θα τερματίσει αρκετά ψηλότερα από εκεί που είναι τώρα. Να είστε σίγουροι για αυτό. Οι νίκες είναι ομαδική δουλειά, αλλά ο Φουρτάδο επιθετικά κάνει την διαφορά. Δεν είναι κακό. Είναι δουλειά του φορ. Μακάρι να βάλει 40 γκολ φέτος».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep