Κάλεσμα για Λάρισα

Την στήριξη των οπαδών του σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς ζητάει ο Πανσερραϊκός

Η δικαίωση του ΑΟ Τρίκαλα από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και η διεξαγωγή παρουσία φιλάθλων του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στο «Αλκαζάρ», δίνει τη δυνατότητα και στους φίλους των Σερραίων να βρεθούν στις εξέδρες. Έτσι, οι ιθύνοντες των «λιονταριών» φρόντισαν να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο.

«Όλοι μαζί στην Λάρισα για τη νίκη !!!!!» αναφέρει το εν λόγω μήνυμα στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook ενώ η σχετική ενημέρωση επισημαίνει: «Με τους οπαδούς του στο πλευρό του θα αγωνιστεί κόντρα στα Τρίκαλα το μεσημέρι της Κυριακής 15/11 και ώρα 15:00 στο στάδιο Αλκαζάρ ο Πανσερραϊκός. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε αποδεκτή την ένσταση των Τρικαλινών δίνοντας το "πράσινο φως" και η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί κανονικά με την παρουσία του φίλαθλου κοινού.

Η ανακοίνωση της απόφασης: "Μετά τη κοινοποίηση απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο., η οποία εξαφανίζει τη ποινή της Π.Α.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΟ που της επεβλήθη με απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της FOOTBALL LEAGUE σας γνωρίζουμε ότι ο αγώνας της 8ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE O.Π.Α.Π. 2015-2016  μεταξύ των "ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964", θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015 στο ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΑΛΚΑΖΑΡ) με ώρα έναρξης την 15:00, όπως έχει προγραμματισθεί, παρουσία θεατών"».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep