«Έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ο Γιώργος Σιάκκας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Πανσερραϊκός θα είναι έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Για τις κινήσεις ενίσχυσης, τα αποτελέσματα στα φιλικά και τον στόχο του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα μίλησε ο Γιώργος Σιάκκας. Ο αρχηγός των «λιονταριών» μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, ενώ στάθηκε και στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σιάκκα:

«Αν πέρυσι ήταν δύσκολα τα πράγματα, φέτος θα είναι πιο δύσκολα αλλά υπάρχει αισιοδοξία. Ήταν πολύ σημαντικό που ανεβήκαμε. Θα ήταν καταστροφικό αν δε γινόταν και η επιτυχία μας γιγαντώνεται βλέποντας όσα τραβάει τώρα ο Άρης. Έχει γίνει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια φέτος, η διοίκηση έβαλε ψηλά τον πήχη και φροντίζει για όλα. Ήρθαν στην ομάδα παίκτες με ποιότητα και πρέπει να παρουσιάσουμε στο γήπεδο ένα καλό σύνολο. Σίγουρα στεναχωριόμαστε όταν δεν κερδίζουμε ακόμη και στα φιλικά, αλλά η ομάδα είναι κουρασμένη. Στην πρεμιέρα θα είμαστε πανέτοιμοι και πρέπει να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω.

Πέρυσι το κλειδί της επιτυχίας ήταν το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Αυτό πρέπει να πετύχουμε και φέτος. Το σημαντικό είναι πως όσοι νέοι ήρθαν στην ομάδα πέρα από καλοί ποδοσφαιριστές είναι καλοί χαρακτήρες. Όσον αφορά εμένα, αν χρειαστεί θα παίξω και τερματοφύλακας, όπως και πέρυσι, αλλά ελπίζω να μη χρειαστεί. Είμαι πιο κατασταλαγμένος, πιο έμπειρος και μέσα από τα βιώματα που έχω από τον Πανσερραϊκό θα προσπαθήσω να δώσω στους καινούργιους παίκτες να καταλάβουν σε ποια ομάδα έχουν έρθει.

Θέλω επίσης να καλέσω τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση και εμείς υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα για να παίρνουμε νίκες και να παίζουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο αν μπορούμε. Πριν από λίγα χρόνια είχα πανηγυρίσει την άνοδο του Πανσερραϊκού στην Α' Εθνική, πέρυσι πανηγύρισα ακόμη μία και φέτος έχοντας έναν παραπάνω λόγο ως αρχηγός το θέλω περισσότερο».

Πηγή: serressport.gr

Last modified onΤετάρτη, 26 Αύγουστος 2015 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep