Επικράτηση με Μπαλού

Ο Πανσερραϊκός νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.


Μετά από πέντε ημέρες σκληρών διπλών προπονήσεων και ενώ ακόμη και το πρωί του Σαββάτου πάτησαν γήπεδο, οι παίκτες του Πανσερραϊκού είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τους καθημερινούς ρυθμούς και να παίξουν ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στο "νεοφώτιστο" στη Γ' Εθνική, Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Το τελικό 0-1 μικρή σημασία έχει και δεν αντικατοπτρίζει και τις διαφορές των δύο ομάδων, καθώς οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη ήταν εμφανώς κουρασμένοι, τα πόδια ήταν βαριά και απλά ήταν μία ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής σε συνθήκες κανονικού ματς.

Το ντεμπούτο τους με την κόκκινη φανέλα έκαναν οι Φουρτάδο, Μπεριάν, Ιωαννίδης και Κοσμίδης που δεν είχαν αγωνιστεί στο φιλικό κόντρα στην Σκόντα Ξάνθη, ενώ εκτός παραμένει ακόμη ο Νίκος Αγγελούδης που είναι πιο πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης από τους υπόλοιπους. Το πρώτο γκολ του Πανσερραϊκού για τη σεζόν 2015-16, έστω και σε φιλικό επίπεδο, που έδωσε τη νίκη στην ομάδα, πέτυχε ο Βραζιλιάνος Μπαλού λίγο πριν το φινάλε του ματς μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντα Κόστα. O Πανσερραϊκός είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν κίνδυνευσε ιδιαίτερα και δημιούργησε και κάποιες φάσεις προκειμένου να έχει και μεγαλύτερο σκορ.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (A' Hμίχρονο) Μέλκας, Κοσμίδης, Βιτλής, Κουκόλης, Καψάλης, Μπαντάκ, Ρούτσης, Τσιμίκας, Μπεριάν, Προβατίδης, Φουρτάδο. (B' Hμίχρονο) Καστανιώτης, Στεργιανός, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Βοσκόπουλος, Περπερίδης, Μπαλού, Ντα Κόστα, Παπαστεργίου, Τάντιτς, Ατματσίδης
Πηγή: serressport.gr

Last modified onΣάββατο, 08 Αύγουστος 2015 22:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep