Αναφορά Αγώνα: ATHENS KALLITHEA - ΤΡΙΚΑΛΑ | Round 33 | STOIXIMAN.GR FOOTBALL LEAGUE 2016-17

ATHENS KALLITHEA εν ΤΡΙΚΑΛΑ
0 1

Περισσότερες πληροφορίες

Ημερομηνία Αγώνα: Κυριακή, 04 Ιούνιος 2017
Ώρα Αγώνα: 17:00 h

Starting line up

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ
MΕΣΟΣ
ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Εκδηλώσεις

Χρόνος Συμβάν
90 4COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
90COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ
85COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Καμπλιώνης αντί Σανδρεβέλη
85Βγήκε Δημήτρης Σανδραβέλης  (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Αντώνης Καμπλιώνης (MΕΣΟΣ)
83COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Ριζογιάννη μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία.
79COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Γκέτσι αντί Ντιακιτέ
79Βγήκε Ντρίσα Ντιακιτέ (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Αουρέλ Γκέτσι (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
78ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Χουσεΐν Μουμίν
77ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Γιώργος Κατσικογιάννης
74ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Ανδρέας Τσίπρας
73Βγήκε Λιούμπομιρ Στεφάνοβιτς (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Κοσταντίν Καρρίκι (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
73COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - Καρρίκι αντί Στεφάνοβιτς.
72COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Σταμόπουλου, έδιωξε δύσκολα ο Αθανασόπουλος στο παραθυράκι της εστίας σε κόρνερ.
69COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Κουσκουνάς μπήκε στην περιοχή της Καλλιθέας, αλλά υπό πίεση το σουτ του έφυγε άουτ.
68COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - Λαμπάκης αντί Γιαννιτσάνη που έφυγε με πρόβλημα τραυματισμού.
68Βγήκε Νίκος Γιαννιτσάνης (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Στέλιος Λαμπάκης (ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ)
64Βγήκε Νίκος Σταματάκος (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ)
 Μπήκε Διονύσης Μπέλης (MΕΣΟΣ)
64COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Μπέλης αντί Σταματάκου.
63ΔΟΚΑΡΙΠέτρος Λεβέντης
63COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Λεβέντης έπιασε σουτ από αριστερά έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.
56COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - Καντέ αντί Γκίνη
55ΔΟΚΑΡΙΤρύφωνας Τσώνης
55COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Εκτέλεση φάουλ με σέντρα στην περιοχή από τον Κατσικογιάννη, ο Τσώνης έπιασε την κεφαλιά που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
54Βγήκε Νταμιάν Γκίνη (MΕΣΟΣ)
 Μπήκε Μπραϊμά Καντέ (MΕΣΟΣ)
50COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα του Γκόλια αυτή τη φορά από αριστερά προς την περιοχή της Καλλιθέας, ο Γιαννιτσάνης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε άουτ.
47COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σέντρα Στεφάνοβιτς από αριστερά, ο Κουσκουνάς μπροστά στο τέρμα δεν μπορεί να βρει καλά την μπάλα και εκείνη έφυγε πλάγια.
46COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ
45 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
45ΔΟΚΑΡΙΣτάθης Συριόπουλος
45COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΔΟΚΑΡΙ - Ο Συριόπουλος έκανε σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια που χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΑΟ Τρίκαλα. Στη συνέχεια έκανε σουτ ο Μασέδο, αλλά η μπάλα χτύπησε στα σώματα.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ωραία πάσα του Κατσικογιάννη στον Σταματάκο στην περιοχή, αλλά ο Αθανασόπουλος βγήκε και έκοψε το σουτ του επιθετικού της Καλλιθέας.
42COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο Σταματάκος βρήκε χώρο με προσποιήσεις έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Αθανασόπουλος.
37ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙΠαντελής Ριζογιάννης
37ΓΚΟΛΠαντελής Ριζογιάννης
37COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΓΚΟΛ 0-1 / Ο Ριζογιάννης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
36COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Ο Ντιαγκιτέ βρήκε την μπάλα με το χέρι σε σέντρα που έγινε από αριστερά για τα Τρίκαλα.
35COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Εκτέλεση φάουλ του Αρναρέλλη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από την εστία του Μιχελή.
32ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Τζέιμς Σταμόπουλος
28COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μεσέδο μέσα από την περιοχή των Τρικάλων μετά από ωραία πάσα του Ντιαγκιτέ, η μπάλα σε πόδια αμυντικών και στη συνέχεια κόρνερ.
20COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Κακές επιλογές από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα όρια των δύο περιοχών που δεν αφήνουν περιθώρια για φάσεις στις δύο εστίες.
15COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Η Καλλιθέα πιέζει περισσότερο την εστία των Τρικάλων, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις οι παίκτες των Θεσσαλών.
12ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ Αλεχάντρε 'Ταλέντο' Μασέδο Ζούνιορ
09COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασέδο έξω από την περιοχή, η μπάλα έσκασε και στο έδαφος και έφυγε κόρνερ μετά και την επέμβαση του Αθανασόπουλου.
36 1COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ δεν υπέδειξε απευθείας το πέναλτι, έκανε χαρακτηριστική κίνηση πως δεν υπάρχει τίποτε και αμέσως τον πλησίασαν τρεις ποδοσφαιριστών των Τρικάλων και πιθανότατα μέσα από την ενδοσυνεννόηση με τον 4ο διαιτητή - Πόγκα - άλλαξε απόφαση και έδειξε την παράβαση.
02COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Σουτ του Μασέδο μετά από ωραίο συνδυασμό Λεβέντη - Σταμόπουλου, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΤΡΙΚΑΛΑ (Π. Αμανατίδης): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Λεάντρο, Μουμίν, Ριζογιάννης, Κουσκουνάς, Αρναρέλλης, Στεφάνοβιτς, Γιαννιτσάνης
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας) Βοηθοί: Καλύβας (Φθιώτιδας), Χατζηκαμαγιάννης (Εύβοιας)
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σ. Τζουμερκιώτης): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιακιτέ, Κατσικογιάννης, Μασέδο, Σταματάκος, Γκίνη, Τσώνης, Τσίπρας.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...Στις εξέδρες του γηπέδου της Καλλιθέας βρίσκονται ο Αχιλλέας Μπέος που παρακολουθεί την αναμέτρηση μαζί με τον Τάκη Γιαννόπουλο. Ακόμη είναι στις εξέδρες ο Γιώργος Βαζάκας και άλλοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου.
COM_JOOMLEAGUE_MATCHREPORT_EVENT_LIVE_COMMENTARY...ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

eeep eeep